Последните години светът се нагледа и наслуша на странните желания от страна на Хари и Меган Маркъл. Претенциите им сякаш нямат край. Сега международните медии съобщават за поредна тяхна претенция. 

Неочаквана новина за коронацията на крал Чарлз III

Хари и Меган

В навечерието на коронацията на крал Чарлз III принц Хари се е свързал с Едуард Фицалан-Хауърд, настоящият граф маршал и 18-и херцог на Норфолк. Той отговаря за организирането на коронациите и когато става въпрос за важни церемонии, той е главният организатор! 

Едуард Фицалан-Хауърд

Хауърд ръководеше и организацията и съветваше Бъкингамския дворец относно тържествата по повод платинения юбилей на покойната кралица Елизабет II миналия юни и държавното погребение след смъртта й през септември.

Фицалан-Хауърд са една от най-старите аристократични фамилии във Великобритания. Тяхното семейно седалище е замъкът Аръндел в Западен Съсекс, реставрираният средновековен замък обхваща 6475 хектара (16 000 акра) и е най-голямото имение в региона.

Замъкът Аръндел

Крал Чарлз III даде да се разбере, че иска коронацията да включва традиционна пищност, но трябва да отразява една по-модерна Великобритания и ролята на монарха днес и това е работа за Едуард Фицаланом-Хауърд.

Но какви са условията, поставени от Хари и Меган, за да присъстват на коронацията, ще научите на jenata.blitz.bg