Красавица подари на гаджето си тройка, но вместо в незабравимо преживяване, нощта се превърна в страшен кошмар с викове и сълзи, пише Mirror.

21-годишната Камила и приятелят й Алън били заедно от година. През това време двамата неведнъж обсъждали въпроса да внесат нотка пикантност в отношенията си и да направят тройка с непозната.  

Накрая Камила склонила и решила да му направи приятна изненада. За целта се регистрирала в приложението за запознанства Tinder, публикувала тяхна обща снимка и обяснила, че търси партньорка за една вълнуваща вечер с любимия си.

45-г Рени шокира: Елате при мен, ако сте девственица или мъж, на който не му става! 18+

Седмица по-късно на обявата откликнала непозната, която била подходящ във всички отношения. Макар в началото Камила да била скептична, след телефонния разговор, който провела с кандидатката, всичките й съмнения се изпарили и решила да се спре на нея.

Срещата била насрочена за следващата вечер. За да направи изненадата още по-голяма, Камила сложила превръзка на очите на любимия си и закопчала ръцете му с белезници към леглото. 

Когато всичко приключило и развързала очите на любимия си, той започнал да крещи от ужас, а самата тя не можела да спре сълзите си.

Защо палавата изненада на Камила се превърнала в страшен кошмар и завършила със сълзи, но не от щастие, четете в jenata.blitz.bg.