Кулинарна благинка: Всички ще се влюбят в миш маша ви, ако го направите по този начин (СНИМКИ)
Рецептата за Кисело зеле по добруджански научих не от някой сайт, не от някой вестник, а по оня стар начин - от уста на уста. У дома, често готвя безмесно (като винения кебап) и месно за любимия, затова, освен безмесния вариант, тук предлагам и месния, пише кулинарката Инна Георгиева от сайта hera.bg.
Мъжът ми полудя по тази гръцка мусака, нахвърля й се като освирепял!
Освен месо сложих и наденички, предположих, че ще се вържат добре. В крайна сметка кисело зеле, месо и наденица е известна комбинация в капамата. Но ако искате, увеличете просто месото.
Грамажите са по-скоро ориентировъчни, в зависимост от предпочитанието може да увеличите ориза или киселото зеле.
Вижте тази вкусна идея за миш маш, с която ястието ще се превърне в любимо на цялото ви семейство, на jenata.blitz.bg
Последвайте ни
0 Коментара: