Вече седем години и половина Кейт Мидълтън и британският принц Уилям са въплъщение на идеалното семейство. Двамата са щастливи родители на три деца – принц Джордж, принцеса Шарлот и малкия принц Луи.

Преди време от jenata.blitz.bg ви разкриха кои са премълчаваните тайни във връзката на принц Уилям и Кейт Мидълтън. Малко след това се появи информацията, че нещо супер необичайно се случва помежду им, а в основата на това се оказаха Меган Маркъл и принц Хари.

Неотдавна пък лично принц Уилям хвърли бомба като призна, че го мъчат тежки психологични проблеми, но спомена и за бебе №4 в кралското му семейство.

Сега обаче мрежата гръмна, заради старото интервю на принца, в което той е бил помолен да коментира раздялата си с Кейт.

Преди сватбата им, както знаете, те се срещнаха дълго време, но през 2007 г. се разделиха мистериозно. Това продължи няколко месеца, но и до ден днешен причината за раздялата им е обвита в мистерия. Какво точно се е случило тогава е неизвестно, но раздялата им очевидно е била много тежка, защото Кейт Мидълтън напусна Англия за известно време.

Дълги годни Кейт Мидълтън криеше голяма тайна, но сега сама си призна, че е… (СНИМКИ)

Онзи ден в мрежата се появи любопитен видеоклип, в който един журналист попитал принц Уилям как вървят нещата с Кейт (а това се случва точно по време на раздялата им).

Колко странен бе отговорът на принца, както и самото видео, много снимки и интересни детайли от този мистериозен момент в живота на британското кралско семейство, ще научите на jenata.blitz.bg