Полицайката Бианка от Монреал, Канада, 17 години е патрулирала улиците, наслаждавайки се на своята работа. В един момент обаче тя решила да промени своя живот и да смени униформата с престилка - така тя открила собствен ресторант. 

Но ресторантьорството не било проста работа. Пет години по-късно собственичката фалирала и се наложило заведението да бъде затворено. 


Фото  Instagram / fitcougar50, Twitter / AsianetHindi

"Много добре се справях с работата си в полицията. Основната ми цел да помагам на хората. Имах много задължения, но след 17 години напуснах, защото работата вече не ми носеше удовлетворение; не бях щастлива и се нуждаех от промяна", казва Бианка. 


Фото  Instagram / fitcougar50

Находчивата канадка обаче решила да не мързелува и веднага си намерила ново занимание. Бианка била в отлична физическа форма, затова тя решила да припечели някой лев благодарение на външността си. 

В миналото блондинката се е занимавала с волейбол и бойни изкуства, след това е участвала и в състезания по бодибилдинг. 

Сега обаче тя е уеб кам модел и порнозвезда, пише Daily Star. "

"Когато вие се отнасяте към това, като към бизнес, вие ще може да печелите доста", подчертава тя. 

Фото  Instagram / fitcougar50

По думите на Бианка почитателите ѝ не ѝ вярват, когато разберат на колко години е. "Порнобатата" вече е на 58 години, има три деца и три внука. 

Тя не крие, че е увеличила гърдите си, има изпъване на корема и операция на клепачите, за да се направи по-привлекателна. 

При това роднините ѝ са дали пълната си подкрепа за новата ѝ професия, като подчертават, че най-важното е тя да е щастлива. 

Превод и редакция: БЛИЦ