Кайма, кюфтета, сарми – всичко това вече е доста скучно. Душата жадува за нещо ново, вкусно и оригинално.

И това ново и вкусно ястие може да са месни гнезда с кремообразен център, чиято рецепта е дадена по-долу.

От книгата с рецепти на баба: Всяка домакиня трябва да знае за тази мързелива мандж

Предимствата на тази рецепта включват не само вкусът на крайното ястие, но и бързината, и най-важното, лекотата на приготвяне. Няма висене около печката в продължение на много часове близо до тигана, както е в случая с кюфтетата.

Просто го сложете във фурната и изчакайте 25 минути –  мечта за всяка домакиня!

Вижте как да си направите вкусни гнезда от кайма с мека и сочна сърцевина на Jenata.blitz.bg