Режеш и ревеш! Цял живот сме допускали тази грешка с лука
Има как да не роните сълзи, докато го кълцате, категоричен е световноизвестен британски готвач
В много от българските манджи присъства една важна съставка – лук! Да, той е вкусен и полезен, но и болезнен за приготвяне. Защо?
Защото масово хората, тръгнали да режат лука, ронят куп сълзи.
4 начина да нарежем лук без сълзи
Как обаче ще реагирате, ако научите, че има как да го кълцате и да не плачете? Е, според световноизвестен британски готвач това има как да се случи.
„Цял живот сме допускали тази грешка що се касае до рязането на лука. Повярвайте ми, има как да не роните сълзи, докато го правите“, категоричен е Бен Певерол.
Последвайте ни
2 Коментара: