След скандалното интервю на 39-годишната Меган Маркъл и 36-годишния принц Хари отношенията им с британското кралско семейство все още са изключително обтегнати. Дори и след раждането на второто дете на бившата холивудска актриса, което е кръстено на кралица Елизабет II – Лилибет, връзката между Хари и роднините му е изключително сложна.

Източници от Бъкингамския дворец хора обаче твърдят, че херцозите на Съсекс са нетърпеливи да си възвърнат привързаността на британските роднини. 

Именно заради това Меган предприела неочакван ход. Според източниците от двореца бившата холивудска актриса осъзнала, че снаха й Кейт Мидълтън имала голямо влияние в кралското семейство, затова тя решила да действа именно чрез нея.

Кейт не издържа и скочи на Меган: Това е унизително! СНИМКИ

„Меган тайно се обади на Кейт, тъй като осъзнава, че единственият начин тя и Хари да се справят със семейството си е да привлекат Кейт на нейна страна“, каза вътрешният човек от Бъкингамския дворец.

Отговорът на Кейт обаче бил повече от шокиращ за Меган.

Но повече за тайния разговор мeжду Кейт и Меган и какви са плановете на бившата холивудска актриса ще научите на jenata.blitz.bg