Омар Боркан Ал-Гала е обявен за най-красивия арабин в света. С право той може да се нарече секс символ на арабския свят. 

Омар Боркан Ал-Гала е поет, фотограф и модел от Ирак, много красив и всички жени от Близкия Изток въздишат по него. Той предизвиква силни бури от емоции в жените и кара сърцата им да бият ускорено.

Красотата му дори обърка властите на Саудитска Арабия. За да се предпазят от греха те решиха да го изгонят от страната, вярвайки, че прекомерната привлекателност на младия арабин се отразява зле на местните момичета и жени.

Арабски шейх си взе за втора жена сервитьорка от Минск и ето как се преобърна животът й СНИМКИ

Този случай обаче добави още популярност към личността на красивия поет. Омар буквално се къпе в лъчите на женската любов и внимание. Не минава и ден, в който някоя жена да не му признае чувствата си. Разбира се това се случва на неговата страница в социалните мрежи. 

Момичетата с удоволствие общуват с ориенталски красив мъж. А някои в разгара на наслада и нежна любов дори дават на Омар скъпи подаръци като коли, бижута и дори къщи.

Ужасна съдба може да сполети жените, които изневерят на мюсюлмани СНИМКИ

Но поетът, който има невероятно привлекателен външен вид и кралска осанка, успя да извлече значителни ползи от този дар на майката природа. 

Всяка негова лъчезарна усмивка в реклами или на модния подиум струва на агенциите милиони долари, които успешно попълват сметките на красивия мъж. 

Луксозни къщи в Дубай, Ванкувър, голям парк от туниговани чуждестранни автомобили - не можете просто да изброите и да си представите какво притежава днес арабският поет, който според източната традиция, трябва да се отрича от материалния лукс.

И сега стигаме до най-болезнения и нервен въпрос за хиляди жени: коя все пак е жената до красивия Омар? 

Турски красавици плениха всички с красотата си! Горещи СНИМКИ

Заради отговорът огромна въздишка на разочарование премина през Близкия изток. Оказва се, че горкият Омар има само една съпруга.

Но коя е жената до най-красивия арабин, защо тя успя да подпали социалните мрежи, както и нейни снимки, ще видите на jenata.blitz.bg