Всички ще питат за още, вкусят ли тези мераклийски сармички
Всеки ден може да се превърне в празник с един гювеч, пълен с тази невероятна вкусотия
Киселото зеле е основна съставка за едни от най-важните и вкусни рецепти от българската национална кухня. И тъй като сезонът на киселото зеле е в разгара си, няма как да пропуснем една култова рецепта за зелеви сарми.
Януари е пълен с празници и именяци, които имат повод да почерпят, затова ви предлагаме да сервирате на празничната трапеза едни уникални чифликчийски сарми в гювеч.
Няма такава вкусотия: Задушено зеле с пилешки гърдички
Всъщност, и без да имате повод, може да си направите празник с един гювеч, пълен с тази невероятна вкусотия.
Последвайте ни