Рибата е прекрасен и вкусен продукт, чиято консумация се препоръчва горещо от всички диетолози по света. Рибена чорба, суши, рулца, сушена, пържена, печена риба... Списъкът с ястия е безкраен и всичко е в ръцете на готвача!

За съжаление, рибата, особено пържената, си има един сериозен минус - специфичната миризма, която оставя след себе си.

С тези прости трикчета ще се отървете от мухъла и лошата миризма в пералнята

Добрата новина е, че не трябва да се отказвате от този продукт, защото миризмата може да се отстрани доста лесно. 

В мрежата опитни домакини се надпреварват да споделят малките си трикчета, с които премахват аромата от апартамента си.

 Как бързо се справят с неприятната миризма на пържена риба, вижте в jenata.blitz.bg.