Последните тенденции в сферата на медицината не пропускат и българския пазар. BTL Industries е една от компаниите, които умело интегрират оборудване от ново поколение в България. Технологичният напредък на апаратите, които разработва компанията, е изключителен и достъпен за много клиники у нас.
Богатата гама хай-тек продукти на БТЛ са посветени на грижата за тялото, естетичната медицина и физиотерапията. Те са проектирани да облекчат болката и дискомфорта и да укрепят организма само с няколко процедури.

Възможностите на съвременните апарати за физикална терапия са големи. Сесиите, които се извършват с тях, са абсолютно безболезнени, а при много от терапиите, лечението протича безконтактно и пациентът остава пасивен.

Остарелите физиотерапевтични методи и хирургическите интервенции отстъпват пред иновативното оборудване. Все повече клиники у нас се стремят да са в крак с последните тенденции. Ето защо, престижните медицински заведения правят обучения, в които специалистите се учат да боравят с ню ейдж технологиите, за да осигурят на своите пациенти максимален комфорт и бързи резултати.

Една от успешна разработка на BTL Industries е CPMotion. Уредът се използва за пасивно раздвижване на долните крайници. Приложим е при различни травми и контузии, скъсани сухожилия и връзки, при обездвижено коляно и коленна става, при мускулна атрофия, след сваляне на гипс и други състояния на болка и дискомфорт.

Чрез непрекъсната, прецизна стимулация, CPMotion въздейства на ставите. Ежедневните процедури с него драстично ускоряват оздравителния процес и витализират тялото. Действието е релаксиращо, а ефектът – почти мигновен.
Медицинската апаратура на новото време е създадена, за да посрещне нуждите на съвременния човек, чието ежедневие е изпълнено с динамика.

Положителните резултати са видими още с първите процедури, а ползите за здравето и общото състояние на организма -големи.