Изследвания потвърждават положителния ефект за здравето от доброто състояние на храносмилателната система. Храносмилателната система включва храносмилателен тракт и храносмилателни органи (черен дроб, панкреас, и жлъчка).

Стомашно-чревният тракт е образуван от кухи органи, свързани помежду си, започвайки от устата и завършващи в ануса. Заболяванията на стомашно-чревния тракт могат да бъдат лекувани ефективно и лесно чрез изчистване и захранване енергийно на  слънчевия сплит и на пъпа. Това може да стане чрез използване на енергийния ПОЛАРИС диск в тези области. С ежедневното прилагане на ПОЛАРИС диск се полагат основите на процеса на регенерация, който ще помогне раните в храносмилателния тракт да бъдат премахнати, а лигавицата и функцията на храносмилателната система възстановени.

Един път задвижите ли се в тази посока, ще разберете колко всъщност е по-хубаво да се отървете от тежестта и негативната енергия, която така страстно сте хванали. Ще усетите лекотата и свободата, която ще Ви изпълнят с чувство на удовлетвореност и хармония. С прилагането на ПОЛАРИС диск на местата ежедневно на всяка главна точка  за период от 4 седмици ще балансирате енергийните центрове на тялото.

След това може да намалите от ежедневно приложение на 3-4 пъти седмично в областта на стомаха, тънкото черво и  пъпа за 15 мин. на ден. При по-тежки случаи /язви могат да се появят на различни места по тялото, от лигавицата на стомаха до външния слой на кожата/, ако болката е много силна страдащият може да приложи ПОЛАРИС диск в областта на слънчевия сплит и стомаха за около 30 минути, когато болката му ще намалена или ще бъде изцяло премахната. Прилагането на ПОЛАРИС диск е от изключително значение за подобряването на състоянието и премахването на проблемите в храносмилателната система. Постоянство се отплаща с времето, т.к. всяка клетка,  разпознавайки  своята здрава честота,  започва процеса на регенерация.

ПРЕДЛАГАМЕ ВИ СПОДЕЛЕН ОПИТ от ПОЛЗИТЕ при приложението на ПОЛАРИС диск: Г-жа Вълчева, гр. Пловдив:

Имам болки във врата, жлъчката и черния дроб, хроничен фарингит, сливиците ми да са постоянно увеличени. Медицинско лице съм - холистик и натуропат. Когато не работят добре черният дроб и жлъчката, кожата на лицето се омазнява много сериозно – челото, брадата и т.н. Искам да споделя, че жлъчката и черният дроб подобриха функцията си значително. Изводът ми се базира на промяната в кожата на лицето ми.

Омазняването не се наблюдава вече. Ползвам ПОЛАРИС диск ежедневно. Ако почувствам, че имам проблем с жлъчката, поставям директно диска върху нея – като за около 2-3 минути максимум болката изчезва. Подобриха се паметта, концентрацията, а нервното напрежение и безпокойството изчезнаха. Увеличи се енергията и издръжливостта на тялото ми. Водата и храната добиват друг вкус,ако оставя диска до тях. Мога да разказвам много, но нека всеки открие ползите за себе си. Бих казала, че ПОЛАРИС диск е лекар на постоянно разположение. Успех!“

Марийка Иванова – Пазарджик: Здравейте. Бих искала да изразя благодарността си за създаването на този прекрасен диск. Аз съм от Пазарджик и преди време си купих диск ПОЛАРИС диск – много съм доволна. Затова сега реших да си взема още един, но и две приятелки искат и ще взема и за тях. Използвам го от няколко месеца, като го прилагам редовно на всички точки, както е описано в упътването. Дори и сега съм си го сложила. Освен за кръста, си зареждам водата, слагам го на краката отдолу. Сутрин, като стана, слагам си дискчето на единия крак, докато си правя чай за 15-20 минути, после на другия крак. Сега, като имам двата диска, ще ги слагам едновременно и на двата крака. Имам възпален шип, който искам да премахна, или поне да намали неразположението, което ми създава.

Относно високото ми кръвно - зареждам си водата с диска, и след като пих около два месеца от нея, кръвното ми се нормализира и резките промени вече не са налице. Спрях лекарствата за кръвно. Споделих и на личната си лекарка и тя се зачуди, защото по-рано имах кръвно 170, 180, постоянно пиех лекарства и нищо не ми помагаше. Тя се възхити и попита какво направих. Споделих за чудния ПОЛАРИС диск и приложението му в живота ми. Тя ме подкрепи за инициативността ми спрямо диска и отличния резултат. Сега кръвното ми е 115, 120. Казах официално „Довиждане“ на високото кръвно. Искрено благодаря за отношението на екипа ви и вниманието, което отделяте, за да доставите ПОЛАРИС диск до нас.

За какво още помага ПОЛАРИС диск? 

Доказано ефективен при гинекологични и урологични проблеми, отклонения от нормалното кръвно налягане, болки в гръбнака и ставите, ниско либидо, стерилитет, хемороиди, запек, проблеми с чревната флора, белодробни и сърдечни проблеми, проблеми с щитовидната жлеза, главоболие, безсъние, затлъстяване и лошо настроение и мн. др. Ускорява зарастването на постоперативните рани и фрактури.

Следвайте инстинкта си и експериментирайте колкото желаете.

Завършваме с един от любимите ни цитати на Никола Тесла: „Майка ми разбираше човешката природа по-добре и никога не ме мъмреше. Тя знаеше, че човек не може да бъде избавен от глупостта си чрез усилията на друг или чрез наказания, а само чрез задействане на собствената му воля.“ – Никола Тесла

 ЗАПОМНЕТЕ! ТЯЛОТО Е ОТРАЖЕНИЕ НА НАШИТЕ МИСЛИ!

За контакти и заявки  тел. + 359 886 777 126  , а на сайта на фирма „ПОЛАРИС  БГ “ ООД www.polarisdisc.bg да прочете множество материали и полезна информация, както и да се докоснете до мненията на различни потребители относно  ползите от диск ПОЛАРИС.