Този въпрос интересува всеки, който има за сваляне дори и едно излишно килце. Формулата на успешното отслабване отдавна е наложена в практиката на редица специалисти, които нескрито ѝ се доверяват. Наблюденията им доказват, че могат да ѝ се доверят в различни ситуации и ефектът винаги е еднакво добър. Същите впечатления споделят и не един и двама нашенци, които лесно и бързичко са се отървали от излишните килограми.

Д-р Маргарита Виткина: Само по този начин проблемът с килограмите е атакуван на няколко фронта


Д-р Маргарита Виткина, ендокринолог-диетолог. Работи с пациенти в МЦ "Витклиник" и МЦ "Сърце и здраве" в София

„Искам да отслабна по-бързо! Ама ако може и да не се лишавам много“ – тези изисквания поставят пред мен моите пациенти.

За допълнително ускоряване на отслабването аз препоръчвам прием на продуктите Vitaslim за редукция на теглото. Те са направени така, че да атакуват проблема с килограмите на няколко фронта. Заради експертно формулирания им състав те са подходящи за мъже и жени от различни възрасти. Най-предпочитан е Vitaslim LIGHT, защото той атакува апетита – да ядеш по-малко е равно на отслабване. А в случая с Vitaslim LIGHT намаляването на храната не е свързано с гладуване.

Другият продукт – Vitaslim LINE, от опит съм забелязала, че дава отлични резултати при мъжете, както и при жени над 40 години. Това е така, защото той ускорява метаболизма им.

Отлични резултати наблюдавам и след употребата на Vitaslim DREN, когато проблемът се корени в задържане на вода. Той изхвърля излишъците от тялото и фино изчиства целулита.

Най-полезното за моята практика качество на продуктите Vitaslim е, че са подходящи дори за диабетици и хора с проблеми с щитовидната жлеза.“
Наблюденията на д-р Виткина подкрепя и историята на Лилия Владимирова от Козлодуй, която свали цели 47 килограма без глад и лишения – само с продуктите на Vitaslim. С решителност и упоритост тя пребори последиците от тежка хормонална терапия и смени внушителните 108 кг. с тънка талия – S размер. Геройството направила за 18 месеца.

Свалих 47 кг. без глад и лишения


Лилия Владимирова, 40 г., Козлодуй

„Аз съм Лили от Козлодуй. Работя като технически сътрудник в болницата в Първо вътрешно отделение. Преди дванайсет години много исках да стана майка. А в момента, в който разбрах радостната новина, че ще имам бебе започнах да се храня повече. Не мислех какво ще последва, защото смятах, че като похапвам ще имам едно здраво дете.

Роди се първото ми дете – килограмите бяха доста, но в момент, в който се роди и вторият ми син, килограмите бяха 108. В моментите, в които се поглеждах в огледалото, се отчайвах от външния си вид. Чувствах се потисната и депресирана. Започнах да пробвам да отслабна с диети. Не се получаваше. Ставах нервна, раздразнителна и още по-потисната. Един ден, разхождайки се с децата, посетихме аптека. При разговор с фармацевта ми бе препоръчан Vitaslim LIGHT за потискане на апетита и Vitaslim LINE за намаляване на мастните натрупвания в проблемните зони. Започнах да ги приемам три пъти дневно, 30–40 минути преди хранене.

На първия месец килограмите бяха с 6 надолу, което ме амбицира да продължа до 18 месеца. След тези 18 месеца аз бях постигнала рекорд от 47 свалени килограма, което ме накара да се почувствам горда от себе си и да се зарадвам на напълно променения ми външен вид. Чувствам се жизнена, енергична. Vitaslim ми осигури едно здравословно и дълготрайно отслабване и мога да кажа, че след това дечицата ми се гордеят с това, което съм постигнала, и се радват на успеха на майка си.

Днес, почти 6 години по-късно, резултатът още е налице. В момента тежа 61 кг. и горещо препоръчвам Vitaslim LIGHT и Vitaslim LINE на всички, които имат проблем с теглото. Благодарение на тях постигнах мечтаната фигура и трайно запазих килограмите без мъчителни диети и йо-йо ефект.“

Интересен опит с продуктите Vitaslim за отслабване е натрупал и общопрактикуващият лекар от София д-р Мирослав Спасов. Той ги прилага отдавна в практиката си за подобряване здравния статус на своите пациенти – особено в случаите, когато свръхтеглото е придружено и с проблеми с опорно-двигателния апарат (болки в ставите и костите), диабет и др. Наблюденията му свидетелстват за изключително добри резултати.

Д-р Мирослав Спасов: Резултатите са еднакво добри независимо от възрастта и пола


Д-р Мирослав Спасов, общопрактикуващ лекар в XIV ДКЦ в София

„За да не те боли, отслабни малко“ – това съветвам моите пациенти. Особено тези с болки от страна на опорно-двигателния апарат и в частност ставите и костите.

Наднорменото телесно тегло е един от основните проблеми в съвременната цивилизация, тъй като то се отразява и при пациенти с хронични заболявания – включително сърдечно-съдови и диабет.

За успешното справяне с килограмите дори при пациенти с ограничена двигателна активност уверено препоръчвам продуктите на Vitaslim. Те могат да бъдат използвани безопасно в съчетание с други медикаменти, като от личните ми наблюдения в моята практика съм забелязал постигането на трайни резултати независимо от възрастта и от пола. Освен това с всеки от своите пациенти обсъждаме конкретния здравословен проблем, а когато килограмите са прекалено много могат да бъдат правени и комбинации от продуктите на Vitaslim.“

Макар и да не е подтикната от здравен проблем, столичанката Любов Любомирова многократно се подлагала на мъчения и лишения в името на тънката талия. След безброй перипетии чаровната блондинка най-накрая заличи досадните килограми, „застояли се“ неканени върху снагата ѝ неочаквано дълго време, с помощта на „зеления дует“ Vitaslim LIGHT Vitaslim LINE. Комбинацията трансформирала така тялото ѝ, че тя станала хем по-слаба, хем видимо подмладена.

Преборих 25 кг. и отново съм предишното усмихнато момиче


Любов Любомирова, 45 г., София

„Здравейте, казвам се Любов Любомирова, на 45 г., от София. Разведена, майка на две момчета. През целия си живот в работата си се сблъсквам с максимата „по дрехите посрещат, по ума изпращат“. Външният вид и фигурата са от изключителна важност.

Никога не съм имала проблеми с килограмите. До един момент – момента, в който забременях с малкия си син. Бях на 35 г. и качих почти 30 кг. Не съм се притеснявала, казвах си: „Няма страшно, ще отслабнеш с времето...“ Уви, минаха месеци, години… Нищо не се променяше. Започнах да опитвам какво ли не: протеинова диета, две седмици пих само палмов сок, дори чист глад... Нищо! Отслабна три килограма, кача пет... Честно казано, отчаях се.

Бях се отказала напълно, когато случайно видях реклама на продуктите на Vitaslim. Реших да опитам отново. Взех си класическата им комбинация – Vitaslim LIGHT + Vitaslim LINE. Нищо сложно и натоварващо – светлозеленото преди ядене, тъмнозеленото след това. За мое учудване, за 2 седмици имах видими резултати. Килограмите тръгнаха надолу и от там нататък вече беше лесно. За 5 месеца с продуктите на Vitaslim отслабнах 25 килограма!

Промени се не просто външният ми вид, а и самата аз. Сякаш изчезнаха не просто килограмите, а и част от годините ми. Превърнах се отново в онова усмихнатото момиче. Дори големият ми син, който в момента е студент, редовно иска да ме води със себе си по клубове.“

Зад качествата и ефективността на продуктите Vitaslim застана и уважаваният диетолог и специалист по хранене проф. д-р Донка Байкова. Тя се запознала с продуктите случайно преди повече от 6 години. Впечатлена от техния прецизно и професионално формулиран състав, проф. Байкова започва да ги прилага в практиката си. И така до ден днешен.

Проф. д-р Донка Байкова: Може да се отслабва ефективно и здравословно, дори когато нямаме достатъчно време да броим калории


Проф. д-р Донка Байкова, д.м., специалист по хранене и диететика

„Много хора не могат да спазват съставения лично за тях индивидуален диетичен режим за редукция и тогава прибягваме към помощно средство.
Лично аз при обострен апетит препоръчвам продукта Vitaslim LIGHT. Той съдържа екстракт от корейски бор, който потиска центъра на глада в мозъка и действа овладяващо на обострения апетит. Гаранция за успешен изход от редукционния процес.

При пациенти, които твърдят, че живеят хармонично, че се движат достатъчно, нямат повишен апетит и не консумират прекалено висококалорийни храни, тогава препоръчвам Vitaslim LINE – той действа за овладяване на проблемните зони на тялото – коремче, ханш и бедра. Активира обмяната на мазнините, подобрява въглехидратната обмяна, действа активизиращо по отношение на всички обменни процеси.

Серията Vitaslim предпочитам и използвам в практиката си, защото нямат аналог на пазара. Много често комбинирам и двата продукта. Тяхното синергично действие е доказано. Те са произведени на база на натурални извлеци от растения. Не съдържат консерванти, не са термично обработвани и действат ефективно, бързо, и успешно. Те обуславят успешен финал на редукционния процес и дълготрайното задържане на резултатите от него.“

За ефективността на продуктите Vitaslim се знае в цяла Европа. Навсякъде жени и мъже виждат в тяхно лице възможност да стопят някое и друго килце без особен зор. Особен интерес към продуктите Vitaslim проявиха италианките, а в Румъния от няколко години те са тотален хит – там се предлагат с марката Visislim. Показателна е историята на букурещлийката Корина, която свалила цели 21 кг. и махнала изцяло коремчето след бременността.

Плосък корем след бременността


Корина Амъриуцей, 27 г., Букурещ, Румъния

„Здравейте, реших да споделя с вас как успях да се отърва от излишните килограми след раждането с надеждата да съм полезна на други майки. Преди да забременея, тежах 40 кг. при ръст 150 см, но след раждането бях цели 63 кг. Дори продължих да напълнявам.
Когато спрях да кърмя, започнах с диети и упражнения, но без видим резултат. Търсейки в Интернет начини за бързо отслабване, попаднах на форум, където хората споделяха своя опит, като мнозина се хвалеха от продуктите Vitaslim. Отидох до аптеката и поисках подробности от фармацевтката, която също ми ги препоръча. Купих си и трите: Vitaslim LIGHT – за намаляване на апетита, Vitaslim LINE – за подобряване на метаболизма и Vitaslim DREN – за премахване на целулита и подпухването.

Първо усетих, че се засищам с по-малко храна, а и отоците по краката изчезнаха. По-късно забелязах разлика в мерките си, а след няколко седмици коремът ми започна да се прибира и пухкавините от бедрата – да изчезват! Само след няколко месеца тежах 42 кг. Най-хубавото е, че с Vitaslim не само си върнах старата фигура, но успях и да си я запазя.“

На какво се дължат тези впечатляващи резултати?


Тайната се крие в уникална технология за производство на нутрикозметични продукти за сваляне на килограми, които имат изключително бърз ефект и щадят организма. Технологията се казва LICAPS™ и се използва във Франция. Всичко се крие в специалния начин за запечатване на свежи, течни екстракти в твърди желатинови капсули без термична и химична обработка. Това гарантира, че съставките са с максимално запазени биологични качества, 100 % свежи, чисти, безопасни и без ГМО.

Течните съставки доказано се усвояват в пъти по-лесно от организма и дават много по-бързи резултати. Особено важно е, че продуктите не дразнят стомашно-чревния тракт, за разлика от тези на таблетки например. Така постигаш ефекта, който искаш, и то без мъчения. Благодарение на технологията се гарантира най-важното – бързо действие, висока ефективност и безкомпромисно качество. Продуктите не могат да бъдат копирани, което е гаранция за оригиналност.

НАЙ-ВАЖНИТЕ ПРЕДИМСТВА НА СПЕЦИАЛНАТА ТЕХНОЛОГИЯ Специално за всички, които искат бързичко да премахнат излишъците по тялото си, доказано работещите продукти Vitaslim могат да бъдат закупени на промоционални цени. Само сега фаворитите на лекарите и отслабващите се предлагат с до 50% ОТСТЪПКА. Разгледайте всички предложения в нашия електронен магазин тук >>>

Промо пакетът „Тройна сила“, включващ продуктите Vitaslim LIGHT, Vitaslim LINE и Vitaslim DREN, е само едно от предложенията. Той може да бъде купен и от аптеките в цялата страна

Разгледайте всички предложения в нашия електронен магазин тук >>>