Уважаеми читатели, Информационна агенция „БЛИЦ”, в. „Доктор” и сайтът „Здравето” започват нова видеорубрика „Питай специалиста” от този месец. Известни, популярни и много компетентни лекари от различни медицински области ще отговарят на вашите въпроси по предварително зададени теми.
 
Видеоинтервюто ще можете да гледате на Фейсбук страницата на сайта „Здравето”, както и на YouTube канала на Агенция „БЛИЦ” в избрано от вас време. Достъпът до видеата ще бъде безплатен и безсрочен, така че всеки, който се интересува от дадената тема, ще може да научи повече за всичко, което го вълнува и е важно за здравето му.

Първият ни гост ще бъде световноизвестният лекар проф. Иво Петров - медицински директор и началник на Клиниката по кардиология и ангиология към „Аджибадем Сити Клиник Сърдечно-съдов център”, гр. София.

Той е един от най-добрите кардиолози у нас, така че можете да задавате вашите въпроси по всички тези, свързани със здравето на сърцето и сърдечносъдовата система. Акцент на нашата видео-среща ще бъдат въпроси, касаещи правилната грижа за сърдечния мускул, успешната профилактика на сърдечносъдовите заболявания, хипертонията и съдовите усложнения от коронавируса.

Пишете, не ни жалете!
Въпросите си можете да задавате на Фейсбук страницата Здравето, както и на имейлите [email protected] и [email protected]

Следете и за още новини и всичко интересно в страницата на събитието във Фейсбук.

Очакваме вашите въпроси най-късно до 17 август, за да можем да ги зададем на проф. Петров.
Бъдете здрави!