Всяка криза в живота носи със себе си опасност от разрушаване на организма или преминаване на по-ниско ниво на функциониране на системата.  Световната здравна организация дава следното определение за ЗДРАВЕ:

Състояние на пълно физическо, психическо и социално благополучие, а не просто отсъствие на болест или недъг. Пандемичния характер на кризата предизвикан от новия вирус се отразява не само върху физиологичното здраве, но и до сериозно психични сътресения сред много хора. Умението да контролираме събитията от живота си, ни кара да се чувстваме сигурни. Обаче не винаги се получава по план… Страхът прави хората непредсказуеми, ужасът пред неизвестното е много по-силен, отколкото преди всеки страх, чийто произход разбираме. За това най-доброто, което можем да направим в тази ситуация наред с  препоръките за ползване на предпазни средства, дезинфекция, общуване от дистанция е запазим психическото си равновесие

Великия учен Никола Тесла казва:  „Всеки би трябвало да смята тялото си за безценен дар от Онзи, който твори с любов. Затова тялото е чудно творение с неописуема красота и се явява мистерия извън човешките възприятия“.  Става въпрос за чиста наука и ефекти на физиката, на което гения посвещава живота си и доказва, че всяка клетка има дълъг резонансен цикъл и ако клетките набъбват правилно, хората или всяко друго същество могат да бъдат напълно здрави.

Това е концепцията залегнала в  създаването на  поляризационен диск ПОЛАРИС - мощно средство за повишаване прилива на жизнена енергия, който за много кратко време  задвижва електрическите потоци в човешкия организъм, като го стимулира сам да се излекува.   Днес е безспорно, че ние сме същества с електромагнитна природа и всички, на които това не им е ясно, ще се убедят лично, прилагайки ПОЛАРИС.

Един бърз начин за неутрализиране на стреса е да сложите дланта си върху диска или между дланите за няколко минути  и след кратко време ще почувствате успокояващия му ефект. Този ефект може да бъде постигнат, когато ПОЛАРИС се постави  на слънчевия сплит - пристъпите на паника отшумяват, стреса намалява и се хармонозира работата на всички органи .

Животът може да доведе до неблагоприятни обстоятелства, но ако успеем да извлечем поука тогава поражението може да се превърне в победа. Тези, които са запознати с това, използват подобни преживявания за духовно израстване. Това е  процес, в който се изправяме пред страховете си и ги трансформираме.

В човешката същност най-истинското и благородно поведение е  „инициативно поведение“  насочено към личната отговорност и  споделяне на опит ориентиран към  действия за помощ към другите. 

К.Киров гр.Добрич:  Сърдечни благодарности за създаването на диск ПОЛАРИС! Ползвам диска от близо година и половина. Работя с хора (като учител и обучител) и в голяма част от времето съм на крак или седнал пред компютър. Това засилва травми и проблеми, които имам от години, свъзани с болки в гръб, таз, колене…. Ползата от диска усещам в две направления: от една страна, емоционално ми помага да запазвам баланс и дистанция в натоварващи ситуации– не се напрягам и оставам с меко отношение и към себе си, и към другите, а от друга страна,, докато съм на компютър или чета книга, минавам с диска по цялото си тяло – под ходилата,  корем, слънчев сплит, сърце, гърло, чело, теме – и  усещам хармонизирането, затоплянето, движението на вълни в тялото.

Юлия Нейчева –гр.Бургас:  Споделям с удоволствие и благодарност ползите за мен от диска ПОЛАРИС. Прилагам го вече втора година при усещане за нервно напрежение. При покачване на кръвното получавам болки в тила и това влияе зле на зрението ми. Като положа диска под тила болките изчезват и зрението се нормализира. Подарих оригинални дискове на цялото си семейство и всички активно ги използват в ежедневието си.

Мирослав Сукур - Сърбия: По-добре спя... преди и Мелатонин не помагаше. Много ви благодаря.
 
Г-жа Маркета Тритова – Чехия: Успях да премахна предразсъдъците, блокажите и различните страхове, които дълго време ми пречеха да осъществя мечтите си с  ПОЛАРИС. Веднага след като го получих, изпълних инструкциите и имах необясними преживявания. Почувствах се по-жизнена, в добро настроение и изпълнена с енергия, веднага щом сложих ПОЛАРИС  на слънчевия сплит. В това време семейство ми беше заразено с грип и опитах да помогна в лечението им  с диска. Задържайки ПОЛАРИС на гърдите само за една нощ, намалихме кашлицата, а като го поставим на синусите и челото преодоляхме главоболието без лекарства. Баща ми нарани десния си глезен през онези дни- завързахме диска и на сутринта имаше подуване, но  стъпваше нормално. С диска ПОЛАРИС животът ми започна да се променя. Потокът на енергия е много интензивен и в крайна сметка има максимално отпускане, което има лечебен ефект върху тялото. Благодаря. Искам колкото се може повече хора да бъдат информирани за ефектите на диска ПОЛАРИС.

Болестта е предупреждение, че трябва да променим нещо в живота си. Ако осъзнаете какво ви възпира и ви пречи да живеете здравословен и спокоен живот, ако промените лошите житейски навици, с диска ПОЛАРИС можете да си помогнете да се присъедините към онези, които превърнаха поражението си в победа.

За контакти и заявки  тел. + 359 886 777 126.

Полезна информация, споделен опит от ползите от диск ПОЛАРИС и благодарствени писма от потребители от цял свят  можете да  прочете на сайта на фирма „ПОЛАРИС  БГ “ ООД - 
https://www.polarisdisc.bg/  

До края на 2020 г. ПОЛАРИС БЪЛГАРИЯ  намалява  цената  на   ПОЛАРИС ДИСК  за всички, които желаят да притежават един ДОМАШЕН ЛЕЧИТЕЛ БЕЗ СРОК НА ГОДНОСТ .