Учени алармират: Тази храна увеличава риска от рак с 67%, отървете се от нея незабавно!
Ракът е общоприетото име, което получава набор от свързани заболявания, при които се наблюдава неконтролиран процес при разделянето на клетките на тялото.
Той може да започне по локализиран начин и да се разпространи до други околни тъкани. Най-общо това води до смърт на пациента, ако той не получи адекватно лечение. Известни са повече от 200 различни вида рак.
Най-често срещаните са:
На кожата, на белите дробове, на гърдата, на дебелото черво, рак на панкреаса.
Храната е от основно значение за превенцията на рака. Трябва да се отбележи, че някои храни са много лоши за вашето здраве.
Коя е храната, която увеличава риска от рак с 67% четете в най-полезния сайт Zdrave.to.
Последвайте ни
0 Коментара: