Бекс и нейният съпруг Мартин бяха изключително развълнувани, когато чуха, че ще имат дъщеря. По време на бременността изглеждаше добре, но през петия месец имаше болезнен момент.
По време на преглед лекарят забелязал, че бебето има сърдечен проблем. Те трябвало да направят Цезарово сечение, защото сърцето на бебето спряло да бие. Бебето е умряло в корема.

Майката започва да плаче, отчаяна. След 8 минути обаче, се случва истинско чудо!

Лекарите се опитали да направят всичко възможно и успели. Те успяват да съживят бебето и да го преместят в интензивно отделение. Не им се вярвало дори, че ще се получи. Изглеждало като сцена от филм за научна фантастика.

Момичето се казвало Уилоу и сега родителите се надяват да се възстанови. "Тя не плаче от седмици, защото имаше толкова много тръби в гърлото, че не знаеше как да плаче, споделя майката и добавя:

"Искахме да я чуем как ще се разплаче тези дни".

След известно време, прекарано в инкубатора, телесната температура на бебето се стабилизира, така че няма мозъчно увреждане.

След година, малката Уилоу вече е добре. "Тя се възстановява невероятно бързо! Казаха ни, че може да има смущения в развитието, но засега всичко върви добре. Сега е здраво и щастливо бебе", каза бащата.