Шанън от Йоркшир си мислела, че никога нямча да може да роди дете. Лекарите й казали, че заради здравословните проблеми, които има, шансът за забременяване е почти никакъв. Но после се случило чудото.

5 дни след секциото Мел влезе под душа и преживя най-ужасяващия кошмар в живота си (СНИМКИ 18+)

22-годишната жена от малка имала хормонални проблеми. Накрая я диагностицирали със синдром на поликистозни яйчници, което й давало едва 10% шанс да износи и роди дете. 
Младата жена отказала да се примири и три години упорито опитвала да забременее. Накрая щастието й се усмихнало и Шанън родила здравото момиченце Ава.

Тя се родила албинос, което се характеризира с частично или напълно отсъствие на пигментацита на кожата, косите и очите."Да стана майка винаги е било моя мечта. Ава е моето чудо, дори повече, след като бе диагностицирана, че е албинос", казва Шанън. Тя признава, че все пак се страхува какво следва оттук нататък. Най-вече, че хора, родени като албиноси, често имат проблеми с очите.

32-годишна майка написа медицинска история след като нейните близнаци... (СНИМКИ/ВИДЕО)

"Може би няма да може да кара кола, или пък се боя, че ще й се подиграват в училище. Но много ми се иска тя да се обича и да се приема такава, каквато е, защото наистина е нашето чудо", казва гордата майка.

Превод БЛИЦ