За първи път медиците разкриват тайното оръжие, което ги поддържа здрави през цялата година. Те са категорични, че с тяхното средство от години не са се разболявали и не помнят що е то вирус или грип.

Живите витамини (Live Vitamins) успешно подсилват имунната система и отговарят за здравето на всеки орган в тялото. Освен това, побеждават умората, действат като щит срещу настинките и вирусите, споделят изпробвалите медици. По думите им с Live Vitamins те са жизнени и здрави през цялата година. Затова не е случайно, че независимо от специалността, мнозинството от нашите медици доверяват най-ценното си притежание – здравето.

С Live Vitamins забравих за умората и стреса

Д-р Виолета Христова, педиатър, 1-во Педиатрично отделение на УМБАЛ „Бургас”

Ежедневният стрес в забързаното ни ежедневие ни „подарява“ умора, затруднена памет, нисък имунитет и честа заболеваемост. След редица изключително натоварени работни дни усетих, че всички тези неприятни симптоми застигнаха и мен. Чувствах се отпаднала и без желание за работа.

Започнах да приемам Live Vitamins и се изненадах колко бързо подействаха. Още в първите дни на приема усетих подобряване в състоянието ми. Първо повишиха моя тонус, а след това забелязах и положителен ефект върху имунитета. Пия по една капсула от Живите витамини всеки ден и горещо ги препоръчвам, най-вече в сезона на острите респираторни заболявания.

Д-р Виолета Христова

Живите витамини ме пазят здрава

Д-р Валентина Стойкова, общопрактикуващ лекар, МЦ Медисити, Пловдив

 Ние, лекарите, не сме застраховани срещу разболяване – дори напротив, работата ни излага на по-висок риск. Затова, когато усетя първите сигнали, че съм изтощила организма си, знам, че ми липсват витамини, минерали и микроелементи. От професионалния си опит съм установила, че Живите витамини (Live Vitamins) ефективно повишават имунитета, спомагат за справяне със стреса и умората и дори подобряват концентрацията и зрението. Затова доверявам собственото си здраве на тях. Вземам ги без прекъсване – по 1 капсула всяка сутрин – през студените месеци, когато върлуват повече болести. С тяхна помощ пазя имунитета си висок и се поддържам здрава. Приемам ги и през пролетта, когато всички изпитваме т.нар. пролетна умора. Следвам тази моя схема вече 2 години и съм категорична, че с помощта на Живите витамини успявам да се справя с всички премеждия.

Д-р Валентина Стойкова

Грипът и вирусите вече не ме плашат

Д-р Георги Григоров, общопрактикуващ лекар гр. Търговище, ГППМП Медика-9

Поради естеството на работата ми знам колко е важно да внимавам и да пазя здравето си. Всяка зима при грипна епидемия взимам мерки срещу вирусните инфекции. В превенцията срещу тях се опирам на Живите витамини (Live Vitamins). Те са моят първи и единствен избор заради прецизно подбраните витамини и минерали, които се съдържат в тях. Смятам, че са напълно съобразени с нуждите на организма през зимния сезон.

Освен това са особено подходящи не само за възрастни, но и за деца над 4 години, бременни, кърмещи жени, както и за активни спортисти. Затова доверявам на Живите витамини моето здраве, а убеден в ефективността им ги препоръчвам и на всички мои пациенти.

Д-р Георги Григоров

Живите витамини действат веднага

Д-р Ани Михайлова, ревматолог, 04 ДКЦ, Варна

Много от моите пациенти страдат от автоимунни заболявания като ревматоиден артрит, анкилозиращ спондилит, псориатичен артрит, лупус и др. Лечението им е с медикаменти, които потискат имунната система и предразполагат към инфекции, косопад, остеопороза, проблеми с кожата и зъбите. За преодоляване на тези нежелани реакции аз предписвам Живите витамини (Live Vitamins). Ще попитате защо точно тях? Просто е, защото Живите витамини са съвършена комбинация от 12 витамина, 10 минерала и коензим Q10. За разлика от други средства за подобряване на имунитета, тази комбинация противодейства на страничните ефекти от лекарствата като в същото време не компрометира техния лечебен ефект. Уникалното на Живите витамини е, че са изработени по специална иновативна технология без прилагане на високи температури, така че витамините са напълно запазени. Благодарение на течната им форма те се усвояват много по-лесно и пълноценно. Останали активни, те действат веднага! Пациентите ми са изключително доволни, тъй като при прием през целия есенно-зимен сезон те не само че не се разболяват, но имат и допълнителен ефект върху външния си вид. С Живите витамини се ускорява и лечението на остеопорозата, тъй като те доставят най-важните за здравето на костите минерали. Предвид всички позитивни ефекти на Живите витамини, които наблюдавам в моята практика, а и върху самата себе си, аз ги препоръчвам уверено за укрепване на имунитета и избягване на зимните болести.

Д-р Ани Михайлова


Можете да откриете Live Vitamins в най-близката аптека до вас.

Може да прочетете повече за Live Vitamins ТУК >>>


Източник: Live Vitamins