Спре ли сърцето, спираме и ние. Увреждането му се случва толкова незабележимо и коварно, че буквално всяка секунда един от нас е застрашен. Но вместо да му помагаме, ние товарим най-важния си орган още и още – с тревоги, обездвижване и лоша храна, а искаме от него да ни служи дълги години. При такова „отношение“ – едва ли.

Ще се опомним ли?

Има си обаче начини кръвта да се движи свободно, а сърцето да е в безопасност и то не непременно с „тежка артилерия“ лекарства. Далеч по-щадящ метод, който е и по-ефективен, когато е започнат навреме, е известен на медицинската общност. При това в лицето на природен продукт. Признат от самите кардиолози като помощник на сърцето, маслото от дълбоководните антарктически скаридообразни, известни като крил, пристига у нас през 2014-та година под името Visilife (Висилайф). Три негови предимства го изстрелват на челните места в класацията продукти за сърдечна подкрепа. Ето кои са те:

Здраво сърце: Стъпка 1 – „Удържане на разрухата“

Стабилизирането на кръвното дългосрочно подобрява здравината и състоянието на съдовете

Подобно на вода в река, чието нормално протичане е затруднено от ерозията на бреговете, така и кръвта ни може да се „затлачи“ поради слабости в кръвоносните ни съдове. Изтощени от отровите (свободните радикали), които ежедневно циркулират в нас, те имат нужда от стабилизиране, за да осигурят здраво „корито“ за свободно протичането на кръвта.

Прецизно дозирано на капсули и цели 2000 пъти по-силно и от най-популярния антиоксидант – витамин С – маслото Visilife (Висилайф) прави точно това. То изчиства тялото от натрупаните отрови, удържа възпаленията и чак тогава възстановяването и поддържането на здрави сърце и кръвоносни съдове става възможно.

Здраво сърце: Стъпка 2 – „Отпушване“

При вече натрупали се наслоявания в реката, запушванията и нежеланите плитчини започват да пречат. Точно както става и с нашата кръвоносна система. Виновникът за това е всеизвестен – високият холестерол, който в много случаи може да се окаже фатален.

Силата на Visilife да действа като т.нар. дълбачка и да изчиства „лошия“ холестерол идва от пълното сходство между съдържащите се в него омега-3 мастни киселини и тези в човешкото тяло. Това му осигурява 50% по-добро усвояване и двойно по-бърз ефект. Повлияващо позитивно липидния ни профил при прием дори само за 3 месеца, маслото от Крил Visilife се препоръчва за „храна“ на сърцето и цялата кръвоносна система дългосрочно и редовно. Регулирането на холестерола по този начин позволява на кръвта да тече свободно, без опасност от запушвания.

Здраво сърце: Стъпка 3 –„Брегоукрепване и поддръжка“  

Ако питате речните специалисти какво следва след отпушването, ще ви кажат единодушно: брегоукрепване. Ако пък попитате кардиолозите какво се прави след коригирани нива на холестерол, ще ви кажат същото, но с други думи – поддържане на здрави съдове. За целта и в двата случая е нужна надеждна помощ. Такава за сърцето и кръвта осигурява Visilife като подпомага контрола на кръвното налягане. Така стабилизирано, течението на кръвта няма да продължи да омаломощава стените на съдовете, а това дългосрочно ще подобри здравината и състоянието им.

Всички тези стъпки бързо дават резултати. Урегулираният сърдечен ритъм вече няма така да ни тревожи, а апаратът за кръвно по-често ще стои прибран в шкафа.

Можете да откриете Visilife в най-близката аптека до вас.

 

Повече информация за Visilife може да намерите ТУК >>>

 

Източник: visilife.eu