Хашимото е лечимо! На практика няма здравен аспект, на който великото откритие поляризационе диск ПОЛАРИС да не се отразява положително.
Един от многобройните парадокси в класическата медицина е отношението към хипотиреозата, болестта, която е по-позната като Синдром на Хашимото.Тази болест, както и много други е обявена за нелечима. В океана на онези, които сляпо са се съгласили с протокола на лечението и са се осъдили на доживотна терапия, съществува и едно море на онези, които са взели нещата в свои ръце, започнали са да разсъждават, въоръжили са се с факти и нови познания и днес са просто хора, които някога са имали проблема, наречен Хашимото и сега са напълно здрави.

Д-р Дино Томич, специалист по гинекология, повече от 20 години се занимава в търсене на възможности за лечение, извън рамките на класическата медицина. Създава диск  ПОЛАРИС  след дългогодишни проучвания и анализ на  схеми на Тесла и Лаковски. Същността на техниката на Лаковски използвана при разработването на поляризационен диск ПОЛАРИС не е мощно електромагнитно или електростатично поле, а широк честотен спектър от  хармонично подредено енергиино поле. Когато се използва правилна вибрация и полярност, тя създава огромни количества енергия, която е основният фактор за възстановяването на повредените клетки.


Синдрома на Хашимото, който води  до съсипване на различни органи и системи успешно е преодолян за кратко време с поляризационен диск ПОЛАРИС. Ключа за това е стимулирането на щитовидната жлеза. Тя е диригентът на целия организъм, нейните хормони контролират метаболизма. ПОЛАРИС стимулира работата на тази малка работлива пчеличка и успешно компенсира нарушения поток при протичане на енергията в организма. Това доказва опитът на многобройните му ползватели по света. Нужно е ежедневно да се поставя диск ПОЛАРИС за 10-15мин.  в вдлъбнатината над гръдната кост /5та чакра/. След период от един до 3 месеца  /в зависимост от степента на заболяването/ ще възстановите баланса и хармонията в духовния и физическия смисъл. Ако някой не е готов да отдели дори толкова малко време за себе си няма право да се оплаква от своето лошо здравословно състояние.

 Задачата на ПОЛАРИС е да компенсира енергийния спад в организма и същевременно се решават и здравословните проблеми. Човешкият организъм притежава всички механизми за самолечение, но е необходимо този механизъм да се задвижи.  ПОЛАРИС е създаден така, че неговите пръстени да засилват връзката на нашето тяло с универсалното енергийно поле.

Мигренозното главоболие изчезва бързо, защото се установява нормална циркулация и снабдяване с кислород на тъканите и органите. Освен това отзвучават болките в гърба и ставите и най-важното е, че се стига до възстановяване на увредените тъкани, а така и до отстраняване на причината за болката.


 Д-р Дино Томич разказва:  „Чрез неколкомесечно ултразвуково проследяване установихме, че редовното използване на ПОЛАРИС води до намаляване на миома на матката, както и до фиброаденом на гърдите. Съветвам пациентки да седат върху ПОЛАРИС, защото така по лесен начин се решават различни проблеми:  от най-банални вагинални инфекции до сериозни гинекологични проблеми, уринарни затруднения, хемороиди. Известно е, че спирането или намаляването на хормоналната дейност на яйчниците при жените довежда до ускорено стареене и разрушаване на здравето под формата на остеопороза, сърдечно-съдови заболявания и др. Ако сутрин докато пиете кафето или чая си седите върху диск ПОЛАРИС, отделяте по няколко минути на ден, за да  го поставяте  на долната  част на корема ще стимулирате и ревитализирате яйчниците си . Установява се нормално хормонално положение, продължаване на жизнеността и забавяне на остаряването на организма.“

 Освен споменатото дотук ПОЛАРИС е доказал отличното си въздействие и при: : всички видове болки, гинекологични и урологични проблеми, болести на гърба и ставите, пълнота, намалено либидо и потентност, стерилитет, хемороиди, запек и проблеми с червата, белодробни и сърдечни проблеми, отклонение от нормалното кръвно налягане, проблеми с щитовидната жлеза и синусите, главоболие, безсъние и лошо настроение.... Ускорява зарастването на постоперативните рани и фрактури. ПОЛАРИС може да се използва от хора с импланти и пейсмейкъри.

Опита доказва най-точно казаното:


Юлия Нейчева, България
: Споделям с удоволствие и благодарност ползите за мен от диска ПОЛАРИС. Прилагам го вече втора година при усещане за нервно напрежение. При покачване на кръвното получавам болки в тила и това влияе зле на зрението ми. Като положа диска под тила болките изчезват и зрението се нормализира. Подарих оригинални дискове на цялото си семейство и всички активно ги използват в ежедневието си. А сега възнамерявам да подаря и на сина ми – специалист психиатър за неговата практика.
Оливера Ефтимовска, маг. фармацевт, собственичка на две аптеки: “Имах непоносими болки в лицевата област, на моменти губех говора и трудно преглъщах поради невралгия на троичния нерв“.  Прилагах различни медицински терапии, но нищо.....Моя приятелка лекар ми предложи да изпробвам нейния ПОЛАРИС за проблема с невралгията на троичния нерв. Отначало реакцията беше силна – очите ми сълзяха, носът ми прокапа. Издържах 3 минути.  Продължих по 10 мин. сутрин и вечер и след две седмици реакцията отслабваше. След 3 месеца чувствам голямо облекчение и смятам, че заслугата е на ПОЛАРИС. Всички, на които съм го препоръчала са очаровани от ефекта му“.     
  
Ян Ерик Зигдел, Стокхолм, Швеция:  „ Моята жена купи диска , но аз бях скептичен. Имах аритмия и жена ми настояваше по пробвам ПОЛАРИС като го поставям на 5та (сърдечната чакра) и скоро аритмията от само себе си престана. Съпругата ми спи по-добре, когато диска е под възглавницата. Благодаря от сърце“.
 
Подробна информация за ползите от ПОЛАРИС , записи и мнения на пациенти от цял свят можете да прочетете на сайта фирма „Поларис БГ“ ООД  www. https://polarisdisc.bg/ и на тел.+ 359 886 777 126.