Президентът на Славия Венцеслав Стефанов отвърна на Тодор Батков след равенството 2:2 на "Герена" в първия пролетен кръг. "Белите" два пъти повеждаха в резултата, но "сините" се добраха до точката. Изравнителният гол на Димитър Макриев за 1:1 обаче дойде в положение, в което двама футболисти на "Левски" бяха в засада.

"Двама души са в засада, четири пъти го повтарят. Ако вие не сте го видели?!", започна Венци Стефанов в ефира на Канал 3.

След това той отговори на нападките на Тодор Батков, който нарече Славия "циркова трупа" и ги обвини, че продават мачовете с ЦСКА. Именно "червените" приемат Славия в следващия кръг.

"Неговите поръчкови рефери изгониха двама основни футболисти за мача с ЦСКА. Много му благодаря. Футболното мнение на Батков...неговата сила е в правото. Той от футбол разбира, колкото...айде да не правя сравнения. Не искам да падам до това ниво. Явно не му е приятно това, че миналата година на "Герена" стана така, че те не станаха шампиони, но негов проблем. Аз уважавам отбора на "Левски", уважавам футболистите, имам много приятели. Никога не мога да кажа такава простотия срещу някои отбор", допълни Стефанов.

"Тодор или е гледал някакъв друг мач или е предубеден и не вижда истината, че може да наговори куп глупости. Все пак аз продължавам да го уважавам, защото е човек, който дава парите си за футбола и заслужава уважение. Искам да го попитам Славия ли ще помага на ЦСКА или той помогна на ЦСКА с изгонването на двамата ни основни футболисти. Аз много му благодаря все пак. Може би трябваше да останем със седем човека белкем ни вкарат победен гол", завърши президентът на Славия./БЛИЦ

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКA

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ