Твърде потайна е тази среща на 18.01.2022 година в Скопие с нарочно, според мен, скрити часове, предполагам с надеждата да не стане ясно скритото в разговорите между двамата премиери от Харвардското братство. Въпреки, че Харвард напоследък сред българското общество започна да звучи като мръсна дума, това пише в своя астропрогноза астроложката Алена, цитирана от Труд бг.

Кирил Петков е в личната си година на материални стремежи, които изземат почти целия капацитет на мисловния му процес. Колкото повече пълни личния си джоб, толкова повече ще се изпълва с радост сърцето му.

Номерологичните характеристики са недвусмислени, че с тази среща, извън потвърдената българска позиция, която сама по себе си обезсмисля неговото посещение в Скопие, българският премиер ще търси някаква лична изгода, както и за хората, които представлява, но не българският народ.

Личната му година на материални стремежи го е хвърлила в месец януари, обвързан с мечтания, емоции и податливост на неадекватни реакции, думи, обещания, които е по-вероятно да се окажат в противоречие на разговорите при президента Радев по въпросите са РСМ. Личните номерологични вибрации на премиера Петков разкриват, че отива в Скопие на инат, да покаже на президента Радев, че не му е началник.

В добавка към заложеното от месеца, деня 18 януари удвоява емоциите и неочакваностите при разговори, особено ако по Харвардски двамата с Ковачевски решат да се противопоставят на очакваното неразбирателство от двете страни и негласно се договорят за нещо, за което излъганият ще е Петков, а той на 18 януари заради обсебилата го емоция ще е двойно неадекватен.

Този е най-притеснителния момент от срещата. Не бих се изненадала, ако към всички епитети, с които вече го дари голяма част от народа сам си лепне и предател към България и отново потвърди астрологичните си характеристики, за които писах през октомври 2021 г. и след това изчезне удобно в друго битие, на един океан разстояние, където е непознат, за да продължи да твори лични успехи с непочтени методи.

Димитър Ковачевски

За министър председателя Димитър Ковачевски все още не мога да кажем нещо конкретно, след като предвидливо си е скрил датата на раждане. Явно заради страхът от разкритията свързани с него и най-вече заради факта, че отново е намесено бизнес училище в Харвард. Това е много показателно съвпадение, което вика със силен глас „хора пазете се и оцелявайте кой както може“ – и от двете страни на границата.

Правителство на РСМ

Правителството на Македония, гласувано на 16.01.2022 година, само се е поставило на втора позиция, във всичко, което предприема, като ще е подвластно на множество зависимости от големите държави и това е една частичка от невъзможността лесно да се присъедини към ЕС, дори и без ветото на България.

Всички глобални промени, които мечтае да постигне отново ще са обвързани със зависимости от други държави, особено след като на подсъзнателно ниво новия премиер мечтае да постигне шанса за безвизово пътуване по цял свят, както беше в Югославия, доколкото помни тогавашното време, но родителите му помнят.

Гласувано е на 17 януари 2022 година в 9.00 местно време – дата на кармична разплата, която засилва материалните стремежи с обща вибрация на стабилност, която може да бъде постигана предимно на местно ниво, не на международно, вследствие на подчиненост на международни зависимости. Трудно се защитава идентичност, когато такава не съществува.

Ретрограден Меркурий

Първата ретроградност на Меркурий през 2022 г. е в периода 14.1.2022 г. – 13.42 ч до 27.1.2022 г. Меркурий е ретрограден във Водолей и продължава в периода 27.1.2022 г. до 4.2.2022 г. – 06.13 ч с ретроградност в Козирог.

Ретроградния Меркурий повлиява в периода на обратното си орбитално движение всички хора, без изключение. В неговата ретроградност няма нищо страховито, само предупреждение и подсещане как да успяваме в този период и какви капани от шегобиеца Меркурий да избягваме.

Ретроградността на планетата Меркурий оказва най-силно влияние върху умението за общуване, душевното равновесие и спокойствие.

Когато Меркурий е ретрограден зачестяват катастрофите, производствените аварии, междудържавните конфликти, атентатите, военните действия.

Правилно е да не бъдат подписвани договори, глобални, индивидуални, междуфирмени, независимо от предмета на договарянето, защото проблемите са неизбежни. Ако е неотменимо, задължително трябва да има клауза за преподписване в периода на директен Меркурий.

Договорите за съдружие за покупка на предмет или услуга могат да се окажат сгрешени и да донесат бъдещи вреди. Добре е да се въздържим от подписването на договор и започването на нова работа, взимане на кредит, нотариално прехвърляне и плащане на дом, имот, автомобил, техника или мобилен телефон.

Ретроградният Меркурий не пречи на сключването на брак. Проблемът за бъдещото семейство е неизбежен, ако бракът е по сметка и се подписва предбрачен договор във властта на неговата ретроградност.

Влюбването, раздялата и приключването на връзка, лечение, операции – планови, животоспасяващи, козметични, състезания от всякакъв характер не са повлияни от ретроградността на планетата.

Европейски совалки

Анна Лирман първа при Ковачевски

Стъпка за приемливо решение със София

Посещението на министър-председателя на Република България Кирил Петков се разглежда като стъпка към намиране на взаимно приемливо решение със София в духа на добросъседски отношения за отблокиране на процедурата за назначаване на междуправителствена конференция с ЕС като начало на преговорите в Северна Македония за членство в ЕС.

Това заяви новоизбраният премиер на РСМ Димитър Ковачевски, цитиран от пресслужбата си, по време на разговора си в понеделник с германския министър за Европа Анна Лирман, на която присъства и вицепремиерът по европейските въпроси Боян Маричич.

Това бе и първата среща по външнополитически въпроси на Ковачевски, след като часове по-рано правителството му бе гласувано от парламента.

Ковачевски подчерта, че РС Македония, като кандидат за членство в ЕС, вече е “сериозно интегрирана с основните политики на Брюксел, особено в зелената сделка, която бе един от приоритетите на Берлинския процес”.

В съобщението на правителството на Скопие се посочва, че “Ковачевски и Лирман се съгласиха, че пълната интеграция на Западните Балкани е от политически, сигурност и икономически интерес на ЕС като геостратегическа инвестиция за стабилна и просперираща Европа”.

И още, че новото управление се “ангажира да продължи по пътя на реформите за членство в ЕС и решително да предприеме действия в ключови области като върховенството на закона и борба с корупцията и организираната престъпност”.

Паралелни разговори 

Вигенин с дипломатически срещи с хора на Брюксел 

Зам.-председателят на 47-ото народно събрание Кристиан Вигенин ще проведе двустранни срещи с вицепремиера по европейските въпроси Боян Маричич и с посланика на РС Македония в ЕС Дейвид Гир по време на посещението в РСМ.

Като бивш външен министър и евродепутат Кристиан Вигенин има достатъчно опит както с европейските институции, така и в международни разговори от различен формат.

И двете срещи на Кристиан Вигенин са паралелни с тези на премиера Кирил Петков и ще се състоят сутринта между 9,05 часа и 10,40 часа, видно от проекта за програма.