"Ех, Ивет Добромирова, ех... Ивет! "Най-добрата публична комуникаторка", по нейно твърдение, си призна и се гордее (в смисъл, че не я е срам), че ръководи комуникационно протестите организирани от Божков в подкрепа на Радев. Пък и юмручето, което вдигна (п)Резидентът са го планирали предварително, за да изкопират плаката от 2013 и ни го пробутат през 2020 в призива за протеста. Милите разбирачи по "психология на масите".... :( Ама аз съм се пенсионирал с професура по разпознаване на ченгеджийските номера, сладка ми, надменна, Ивет Добромирова", това написа режисьорът Евгени Михайлов в личния си фейсбук профил.

"За последните 30 години се сменят играчите, но треньорите (сценаристите) ви са същите.

Ивет, може и да не ми отговаряш. Но...

Цинизъм е да будалкате младите хора да застанат под и зад юмрука на (п)Резидентът Радев", допълни Михайлов.

От tribune.bg уточнява, че и преди между режисьора Евгени Михайлов и Ивет Добромирова се е разигравала словесна престрелка в социалните мрежи.

"#КОЙ подари символа на протеста и на Ранобудните студенти от 2013 - протеста срещу правителството на БСП/ДПС (Орешарски) на Васил Божков? Ивет Добромирова, може и да не ми отговаряш. Цинизъм е да застанете под и зад юмрука на (п)Резидентът Радев"“, написа Михайлов в профила си във Фейсбук.

БЛИЦ припомня, че преди време в социалната мрежа Фейсбук и депутатката от ГЕРБ Десислава Атанасова разобличи циничната шашма на Васил Божков за протестите в София.

Под статуса на Михайлов му отговори не кой да е, а самата Добромирова.

"Евгени, КОЙ ти подари правото да мултиплицираш плаката на свободните граждани от протеста през 2013 г. и да подредиш зад него Томислав Дончев, Цецка Цачева и др. висши функционери от ГЕРБ. Аз ли бях?", отвърна тя.

"Благодаря за отговора, Ивет! Както и тогава ще провалите всичко и ще излъжете и сегашните млади хора", прогнозира Михайлов.

Тя отговори с поредица от коментари и написа мнение под всеки писал под поста.

"Благодаря за комплимента, Евгени. Имам се за обикновен пешеходец, но виждам, че други не мислят така. Това ме ласкае. Дали съм срам или не имат право да съдят единствено онези, на чието мнение държа. А те са малцина!

Срам сте вие, защото се литкате по внушения, които на всичкото отгоре са некомпетентни. Но тъй като не ме засягате, не ме засяга. Аз съм умна и красива, така е, няма нито да се правя на скромна, нито да го крия. Но по какъв начин тази снимка има общо с мен или с оригиналния статус, за мен остава неразбираемо.

Може би пък не е толкова умно и затова...", написа тя в отделни коментари до различни хора.