Режисьорът Евгений Михайлов коментира мотивите, с които лидерът на втората по големина партия в парламента "Има такъв народ" Слави Трифонов отказа да състави правителство с втория мандат на президента. 

Слави днес отказа да прави правителство, защото не желаел подкрепа в този парламент "от политически субекти, които са вредни, алчни и доказано компрометирани"", написа той в профила си във Фейсбук. 

Извънредно! Слави обяви предложението си за премиер, който ще върне мандата на секундата!

"Е, "демократични" приятели, как се чувствате в ролята и в определението, в които ви вкара Слави Трифонов на когото вие дадохте безгранична подкрепа?", попита той. 

"Всички "партии на протеста", барабар със Слави, си поиграха на "Тука има, тука нема". Само дето публиката вече видя, че чашките са прозрачни и топче вътре нЕма!", написа още режисьорът. 

Ето и пълния текст на коментара му: 

Слави днес отказа да прави правителство, защото не желаел подкрепа в този парламент "от политически субекти, които са вредни, алчни и доказано компрометирани".

Как се коват закони и нов Изборен кодекс "от политически субекти, които са вредни, алчни и доказано компрометирани"?

Председателят на НС и председателите на комисиите не бяха ли избрани "от политически субекти, които са вредни, алчни и доказано компрометирани."?

А и ревизия ще се прави "от политически субекти, които са вредни, алчни и доказано компрометирани"!?

"Политически субекти, които са вредни, алчни и доказано компрометирани" гласуваха правото на Румен Радев да си назначи ЦИК, която да проведе и президентските избори, нали?

Е, "демократични" приятели, как се чувствате в ролята и в определението, в които ви вкара Слави Трифонов на когото вие дадохте безгранична подкрепа?

Третият мандат ще се реализира ли също "от политически субекти, които са вредни, алчни и доказано компрометирани"?

Всички "партии на протеста", барабар със Слави, си поиграха на "Тука има, тука нема". Само дето публиката вече видя, че чашките са прозрачни и топче вътре нЕма!

А вие шах играете ли, приятели?


 

Слави днес отказа да прави правителство, защото не желаел подкрепа в този парламент "от политически субекти, които са...

Публикувахте от Evgeny Mihaylov в Понеделник, 26 април 2021 г.