"Въпрос на време е всички да разберат, дори и най-големите жълтопаветници, че в голямата си част българската провинция е абсолютно ц*га*изирана, маргинализирана, превзета и много опасна. Това написа политическият анализатор Кристиян Шкварек. 

Демографията отдавна не работи в полза на българите и това никога няма да се промени занапред.  

Роми лежат в локви кръв на паркинг в Казанлък, масов бой с лопати, брадви и колове СНИМКИ 18+

Разбира се, изключвам петте най-големи града, въпреки че спокойно можем и да не ги изключим. Казвам го като човек, навъртял 300 000 км в България с посетени 150 града минимум. Ще ставаме свидетели все по-често на такива сцени." - Марио Мишев.

Рядко просто копирам текстовете на друг, но в случая г-н Мишев е казал всичко, което има да се каже по въпроса. Демографската структура на една територия е най-определящият фактор за всичко останало - абсолютно всичко.

Издъхна един от участниците в зверския бой в Казанлък, появи се шокиращо ВИДЕО

Не корупцията, социалните неравенства, геополитическата сфера или дори въпросите с ЛГБТ идеологията, за които точно аз доста често говоря - не, нито едно от тези неща не може да се мери с водещия фактор, определящ всичко: демографската етно-културна (и на второ място религиозна) структура на населението. 

Колкото и да се опитват инфантилно либерали да ми се смеят, че "човек с фамилия Шкварек" говори за това, аз няма да се уморя да го повтарям, защото е вярно.

Поляк ще ви казва, че България НЕ трябва да се ц*ганиз*ра - каквото и да коства това. Ако ще от покривите ще го викам.

Защото съм живял на Запад в места, които са го допуснали и знам, какво следва от това. Не желая бъдещите ми деца и внуци да живеят в бразилска фавела. Не желая и аз да живея в такава.

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук