Мале мале, всичкото ДБ/ПП инфлуенсър, анализатор и активист е излязло да сипе жупел по Радев. Възможно ли е чак пък толкова колективно лицемерие? Това написа в профила си във Фейсбук политическият анализатор Кристиян Шкварек.

Ето какво написа още той: 

Има хора, които си запазиха правото да врещят или критикуват високопарно Радев: тези, които бяха срещу избирането му. Тези 733,791 души, които гласуваха на втори тур за това той да не бъде повече президент на България.

Има и хора, които загубиха това право. Ако не гласувахте за свалянето на Радев на втори тур, или още повече ако сте сред онези 2/3 от електората на ДБ или 90% на ПП, който пусна за Радев СЛЕД думите му за Крим, е хубаво винаги при ситуации като днешната да се криете някъде много, много дълбоко от срам и да не се излагате с тиради срещу "льотчика" и "реZидента" сега, когато такива ви носят точки одобрение от общността.

Защото тогава, когато щяха да ви навлекат порицание следвахте покорно партийната линия: "С Вас сме, г-н президент!".

И утре пак ще я следвате. Каквото е на корицата на "Капитал", това ви е правилният наратив днес. Утре може да е обратният и ще се държите сякаш вчера не е било.

Демократични комсомолци.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук