Бил ли е президентът Румен Радев контактен със заразен с COVID-19? По този въпрос се разминаха от българското президентство и държавният глава на Естония. Дипломатическият гаф се превърна в основна тема в социалните мрежи, пише Трибюн бг.

Калина Андролова, журналист

Радев не им ли обясни на естонците, че няма такъв вирус и че с този вирус Борисов плаши протестиращите?!! И сега Радев за "Триморието" ли е? Или не. За F-16 ли е? Или не. Ще прави ли партия? Или не. Потрес!

Георги Харизанов

Смешката от тази пролет с Щам-1 и Щам-2 започва да става все по-забавна, изречена от тоя печален образ.

Събирай чантите сега, комедиант
 

 

Евгени Петров, журналист

Такива неща се случват, няма нищо срамно и страшно, големият гаф е на пресслужбата на президента, която по най-елементарен и нескопосан начин и напълно ненужно се опита да замаже ситуацията.

Любомир Огнянов

В Естония май не върви версията, че вирусът е политическа манипулация.Стоил Яков

Въобще не знам дали и колко е адекватен Президентът Радев, но да скрие, че e бил контактен със заразен от коронавирус и да поведе многолюдна делегация към Естония, минава всякакви граници  


 

"Безотговорността на президента Радев в Естония е отговор на въпроса защо не трябва да има служебно правителство". Това написа евродепутатът Александър Йорданов във фейсбук.

Коментарът му е по повод прекъсването на визитата на президента Румен Радев в Естония, тъй като е бил контактен на заразен с коронавирус.