Скандалното видео на Христо Иванов, на което му докладват за Маджо, продължава да буди страстите в социалните мрежи. Както БЛИЦ писа докато Христо Иванов се излъчва "на живо" сред протестиращите, към него се приближи мъж с тъмносиня риза и поиска да се снима с "бъдещия премиер", както го нарече той. Христо Иванов се снима радушно, докато мъжът не му споменава свойски: "Изключил съм си телефона, защото тоя се е обадил на Маджо (знакова фигура от СИК в миналото), обадил се е на Маджо...."


Христо Иванов скача като попарен и опитва да отклони мъжа, осъзнавайки, че всичко се излъчва "на живо" и няма как да прикрие обвързаността си с групировките и съмнителни фигури.

Именно реакцията на Иванов е попаднала в полезрението на Мая Живкова-Роджърс. Ето какво пише тя в личния си фейсбук:

Забележително е видеото на Христо Иванов. При споменаването на Маджо, първо се оглежда, за да види дали някой е чул, после спира Ламбовски, като му припомня, че предават директно. Ламбовски не се усеща и явно много иска да каже нещо за Маджо на Христо Иванов. Христо Иванов отстъпва назад и слага ръка на микрофона си. Човекът се усеща и му казва, че после ще говорят. Христо Иванов излиза от кадър с физиономия, която ясно показва, че осъзнава какво се е случило.

Забележително е и обяснението на Христо Иванов. Познавал Ламбовски от някакъв протест и имал няколко разменени реплики. Защо един случаен познат ще обяснява на Христо Иванов, че си е изключил телефона? Защото не е случаен познат и явно често си говорят по телефона. Защо случаен познат му говори за Маджо? Аз с моите познати не си говоря за Маджо например. Ако някой случаен познат ми каже: „Тоя се е обадил на Маджо“, аз бих попитала: „Кой? За какво ми говориш?“ - не бих се оглеждала и не бих отстъпвала.

Та нещата са ясни.

Както вече казах, този протест е много полезен за хората, които се интересуват от истината. А феновете на „Да, България“ ще преглътнат и този горчив хап и ще продължат да скачат по паветата, за да докарат на власт своите мутри.