Калина Паскалева оприличи президента Румен Радев с "драскач в сайта на Бабикян". По думите на журналистката с каквито вдигаш юмрук, в такъв се превръщаш. 

Ето какво още пише тя по повод на последните изявления на държавния ни глава:

"РУМЕН РАДЕВ ПРИЛИЧА НА ДРАСКАЧ В САЙТА НА БАБИКЯН

С огромна тъга ще призная, че Радев вече прилича на начинаещ драскач в жълт сайт или в някой от рода на този на Бабикян - информираният.

Което не е изненада, защото с каквито вдигаш юмрук, в такъв се превръщаш. Радев знае, че без подкрепата на ДПС ще загуби много гласове, ако случайно се кандидатира за втори мандат.

Ревността му от изключителното добри международни контакти на министър-председателя личи и в днешния цитат :”Борисов е довереното лице на Ердоган.”.

Аз съм се занимавала много с темата за войната в Близкия изток и Сирия, съответно и със съдбата на бежанците. В България никога не сме усетили бежанска вълна и това е призната заслуга на Борисов от европейските лидери - като пазач на границата на Европа.

Разбирам, че информационната грамотност на средностатистическия фейсбук българин не е особено висока, но на съветниците на президента би трябвало да е поне на средно ниво.

Румен Радев искаше предсрочни парламентарни избори, но колкото повече наближават редовните такива, толкова повече се завира в някакъв ъгъл и шикалкави за датата им. Ще се договаря с БСП за подкрепа или какво?"

РУМЕН РАДЕВ ПРИЛИЧА НА ДРАСКАЧ В САЙТА НА БАБИКЯН С огромна тъга ще призная, че Радев вече прилича на начинаещ драскач...

Публикувахте от Калина Паскалева в Сряда, 6 януари 2021 г.