Доста убийства стават в новогодишната нощ. Тук обаче става въпрос за масово убийство. Според мен тази нощ не е избрана случайно. Тогава човек е по-невнимателен и, ако е имало сигнали, че се готви нещо срещу него, тогава е по-невнимателен просто и отпуснат. Това заяви в ефира на Нова телевизия психологът Христо Монов.
"Доколкото говорих и със специалисти  - това е професионално свършена работа. Това е шок за цялата нация, психолози трябва да работят с всички ни. Всички са травмирани от това нещо. Мислим си, че такива неща могат да ни отминат, но ето - в Нови Искър, едно тихо място, където хората уж се познават, се случва нещо такова", каза той. 

"Това, което се случи, е тежък симптом за заболяване на обществото ни. Представете си, че е било скарване на битова основа. Как може да погубиш 6 души заради скандал. Това обаче е проекция на нещо, което става в целия свят", добави той.

БЛИЦ припомня, че при във вторник в дома на семейството бяха открити телата на мъжа на първоначално издирваната Кети Кюхова - Неделчо Юнаков, на неговия син Георги (20 г.), на дъщерята на Кюхова - Нанси (16 г.), на приятеля на тийнейджърката (18 г.) и нейната баба по майчина линия (72 г.).

44-годишната Кети Кюхова, която първоначално бе обявена за издирване, заедно със семейния автомобил - БМВ, е намерена убита и хвърлена в кладенец, дълбок два метра.

Кладенецът се намира на метри от мястото, където беше открит джипът на семейството. Стъклото до шофьорското място е счупено, на негово място има найлон.

В близост до автомобила журналисти намериха тефтерче, в което са написани задължения – сметки за ток, към мобилни оператори. Не е ясно на кого е това тефтерче. В него обаче е споменато и името на Неделчо. ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ, КАКТО И ОФИЦИАЛНО ИЗЯВЛЕНИЕ ОТ МВР!