Знаков фалирал банкер и негови ортаци - търговци на смърт и газ надничат зад шумно прокламираните протести из социалните мрежи срещу Бойко Борисов и легитимно избраното българско правителство. Това разкриха пред БЛИЦ два независими източника.
От няколко дни Фейсбук е залят като кална река от десетки спонсорирани статии, в които се обяснява как нашите сънародници в Германия, Испания и Великобритания щели да се изправят срещу настоящото управление и статукво у нас.

"Причините за исканата оставка са плашещо много, но са обобщени само в една дума – геноцид срещу българския народ!", твърдят организаторите, които са АНОНИМНИ. В същото време кукловодът на протестите продължава да се спотайва в Белград в отчаян опит да избегне изправянето му на подсъдимата скамейка в България. До него са верните му авери, с които заедно натрупаха стотици милиони от съмнителни бизнеси. Около тях циркулират българският Фетуллах и финансов идеолог на Цветан Василев - Иван Костов, остатъците от "Агнешките главички" и защитниците на руските интереси в България и по-специално тези на олигарха Малофеев.

"Има заговор срещу България! Това е част от една много по-голяма атака срещу държавата. Единият център е финансов, Цветан Василев - с фалшиви новини, с медии, сайтове, които пускат "новини" за гръцки острови и къщи в Барселона. На този заговор ще реагираме много остро и аз искам да предупредя тези, които си правят криви сметки", заяви по този повод депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

За българското общество става безпощадно ясно, че правителството на Борисов, което извади държавата ни от международната изолация и я направи фактор на Балканите и Европа е неудобно за няколко олигарси, които се опитват да оплетат родината ни в октопода на престъпните си интереси.

Заговорниците усещат, че ще попаднат под валяк, който ще размаже престъпните им схеми и ще ги вкара в затвора. Затова са и злонамерените им опити да срутят международния имидж на България, хвърляйки стотина служители от фалиралите си предприятия пред вратите на чуждестранните легации. 

Правителството на Борисов е неудобно и на икономическото зло Сорос, което се опитва на цената на всичко да възвърне изгубеното си влияние в демократичните държави.

Кукловодите са избрали за слоган на дирижирания си протест: "Нека се съберем заедно и кажем - СТИГА ТОЛКОВА!"

Крайно време е да кажем СТИГА ТОЛКОВА на шепата престъпно забогатели наши и руски олигарси, които искат да ограбят бъдещето на България. САЩ и Европа вече го направиха!

Ивайло КРАЧУНОВ