Продуцентът и фотограф Виктор Димчев написа критичен коментар в социалните мрежи. Повод за поста му е поведението на хората от ДБ, ПП, Триото, Маяма, Козилата и останалите свръхкомпетентни по зелените въпроси хора. По думите на Димчев те не трябва да бъдат притеснявани, защото е август месец и мислят с по-ниски обороти от обичайното.

Ето какво още написа той:

Август е, слънцето е силно.

Настоятелно ви моля да не притеснявате хората от ДБ, ПП, Триото, Маяма, Козилата и останалите свръхкомпетентни по зелените въпроси хора, защото е лято, август е, слънцето пече силно и мозъците на правдивите мислят с по-ниски обороти от обичайното, защото е горещо и е лято, плюс това е август.

Ако не ми вярвате, рискувате да попаднете на спонтанен протест, а там с разкопчана риза и панталон да ви чака Иво Мирчев, а до него - косите на Тони Цонева, коремът на Христо Иванов и експертизата на останалите от ОПГ-то.

Внимавайте, изборите са чак след два месеца, един от които е отпускарски, август, дето се вика.

Явно е, че мафията е платила този пост, но все пак не забравяйте, че е август и спасение дебне от всеки демократичен ъгъл, почвайки от сътрудничките на Тома Белев и стигайки до политиката на Боби Сандов, които ще спасят България и поне две съседни планети преди да е свършил август.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук