МИСТЕРИИ

Старозагорката Йорданка Николава е член-кореспондент на Международната Академия по информатизация. Феноменалната нашенка е: “Ултрасензорен уникум, който ни прави съпричастни на новото знание. Едно продължение на Слава Севрюкова” - както я определя директорът на Международната асоциация феномени инж. Илия Клечков.

- Йорданка, почти нищо не се разбра за причините, довели до потъването на кораба ни “Ванеса”в Азовско море. Ти можеш ли да попиташ Висшия разум за това и да ни осветлиш по тези и други въпроси, които ще ти задам?
- Разбира се. Бог ми обясни, че в Тихия океан е станало “засмукване на водата” и като по ”тръба” от срещуположната точка, която се оказва именно Азовско море, е станало “изхвърляне” на енергията, която предизвиква реално ненормално големите вълни десетметрови. Просто го попитах, за да сравня информацията. Виждаше ми се нещо като абсурд. По принцип се смята, че Азовско море е затворено и сравнително плитко и няма никакво логика да има такива огромни вълни. Това смята и моят близък капитан на кораб, който е пътувал многократно по него и смята даже, че тези вълни, довели до катастрофата, са истинска мистерия.
- Но защо все пак става тази катастрофа?
- Целта на подобно физическо явление е да се ускори земното ядро, което ще съдейства за предстоящото преместване на земната ос.
- Ти и в книгите си говориш дори с точност “ в градуси” за предстоящо преместване на земната ос. След време нещо подобно съобщиха и чужди учени като събитие, което предстои на Земята и с това де факто информацията се засича по някакъв начин - за това ли става дума?
- Да, за това! Но за изместването на полюсите на Земята не само във физически план, но и в един качествено нов като параметри за земните жители свят на духовност и способността му да бъде развиван от определени групи, издържали на този преход хора. Но, за да бъда по-ясна, преди това трябва да ти разкажа нещо, което реално се случи с мене през лятото. И смятам, че “това” носи предшестваща информация за случилото се в Азовско море и други предстоящи събития.
- Любопитно?
- В една нощ от почивката ми на морето през отминалото лято - между Толбухин и Шабла видях огромна светкавица - по-скоро дебела и във формата на меч от светлина /като небесните светкавици/, който се закова от луната към земята и за миг ги свърза. Изтръпнах и помислих, че в ясното време след тази мощна, “необичайно дебела” светкавица-огнен меч – какъв ли гръм ще последва? Но такъв не се чу. Попитах висшия разум, както обикновено: “Какво е това?” Но отговор не получих. Нищо, казах си. Но... след малко чух глас, който е много различен от този, който обикновено чувам, той ми каза: “Това е мечът господен!” Стана ми притеснено. Меч не се вади току-тъй?! Значи ще има нещо страшно... След няколко вечери, около 2-3 август, пак на връщане от морето между Балчик и Каварна, вляво на пътя видях едно огнено кълбо, което се движеше на около 50-60 см над земята. Помислих си, че това е следствие на някакъв пожар. Но... пожар нямаше. Освен това никой от родителите ми, с които пътувах, не виждаше това, което аз виждах. Пак попитах Висшия разум: “Това пък сега какво е?” И отговорът пак не дойде светкавично, както друг път, а след около десетина минути: ”Това е душата на Гея!” Бе ми обяснено, че там някъде се намира пъпната връв на Гея, чрез която тя се свързва с другите духовни същества, и че тя цялата се тресе в ужас от събитията, които й предстоят. А това, което съм видяла с огненото кълбо, е своеобразно “излизане” на душата й от нейното тяло и свързването й с другите светове. Обясни ми се, че гласовете, които ми отговориха на двата въпроса за огнения меч и за светещото кълбо - единият е бил на свети архангел Гавраил, а другият на Иисус Христос и затова контактът е бил малко по-късен, защото все още нямам преки канали точно за контакти с тях. Но, както и да е, запитах тогава: “Господи, какво става, защо изведнъж мечът Господен? После и... душата на Гея?” А той ми отговори дословно: “Всичко, дете мое, е за това, че идва вече преходът на земята. И всичко постепенно следва онова, за което много пъти сме говорили, а именно: преместването на земната ос на физическо и на енергийно ниво.” Този енергиен клапан /в Азовско море/ е “отворен” отпреди шест месеца /насам/, за да се освободи енергията, приета преди месеци за вътрешното ретрансформиране на земните плочи. Сега тези енергийни тласъци, дошли от космоса, ще излизат над земното ниво, за да настъпят и там съответните промени. Тази “клапа” в Азовско море ще доведе до две години на постепенно отлепяне на Турция от България. Това е подготовка - тектонична: За промените в тази трансуралска тектонична плоча – разделянето на Близкия изток от Европа. Разгръщането на Изтока и отделянето му от Европа ще става все повече и повече с приплъзване към Индийския океан” - точно това ми продиктува Бог, а ето тук го записа /сочи бележника със записки/.
- Но как така Турция ще се отдели от България едва ли не по граници?
- Европа и България са в един земен шелф, а Турция и Изтокът са на друг земен шелф. Тази енергийна клапа в Азовско море ще се разширява постепенно и така ще стане отделянето на тектоничните плочи. Босфора, Азовско и Черно море ще се слеят в една площ. Това пък от своя страна ще увеличи морските води на Гърция и до три години тя ще потъва с около 500 метра на година. Водата ще стигне до основите на Родопите. Лека полека северният и южният полюс ще губят своите ледени обвивки, а екваториалният пояс ще губи температурата си, особено след месец май 2009 г. Бог ми каза точно, че предстои: “Континентите да изгубят своята ориентация изток - запад. Тя ще премине в запад-северозапад. Слънцето, изгряващо от изток, след година и половина вече ще изгрява от североизток.След 2009-2010 година Пирин наистина леко и бавно ще потъва. Родопите ще претърпят корекция. Климатът тук ще се запази, докато стигне до тропически. Ще се появят животни и растения, нехарактерни за България. В навечерието на Йордановден
/сега/ имах тежка нощ: Бях пред картата. Ясно един глас ми каза, че “Пирин трябва да потъне, за да може да влезе светлината!”
- Бившият директор на международната фондация феномени Стамен Стаменов е в Америка, каза ми, че често се чувате с него по телефона.
- Да, преди няколко дни пак се чухме с него и аз съм особено впечатлена от това, което той ми каза: Българи са открили в Америка някаква изключително ценна българска книга. Доколкото разбрах, тя е в частна колекция. Възрастта на тази книга е нещо уникално. Написана е 700 години преди Христа! Най-интересното в случая е това, че информацията, която аз съм дала за древните исторически факти и събития в първата и втората си книга “Съкровищата на Тракийските царе”, едно към едно се покрива с информацията от тази древна книга. – това ми каза Стамен Стаменов, който е чел двете мои книги.

Стара Загора
Едно интервю на Керка ХУБЕНОВА

ПРОГНОЗИТЕ НА ЙОРДАНКА НИКОЛОВА ЗА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ТАЗИ ГОДИНА
• Тежка и студена зима, особено януари и февруари. С мъгли и бури. Март относително топъл. Април - леден. Май - топъл. Рязка промяна. Юни - мек и влажен. Юли и август - горещи. Септември - топъл и сух. Октомри - дъждовен и с градушки. Ноември - към средата на ноември – сняг. Към края – топъл. Декември – мек и сух. Към Коледа - сняг и преспи.
• 2008 г. – стихийна и бедствена особено около тропиците с множество земетресения в Индия, Индонезия, Китай, САЩ, Мексико, Русия - Сибир. Цунами - към 11 декември в Атлантическия океан.
• Япония - тежки земетресения през 2008 г. Част от северните й острови ще потънат - пет острова.
• Вулкани ще изригнат в Индия, Италия, в Камчатка около септември.
• Нова тежка болест от въздушно-капкова инфекция, протичаща с кръвохрачене и кръвоизливи от фаринкса – от облъчването. Слънцето ще е твърде
активно през май, юли, септември и ноември.
• Разлив на нефт в Индокитай. Бунтове и метежи в Европа и САЩ по расови причини.
• Очакват се 5 тежки самолетни катастрофи в Русия Египет, Иран, Швейцария. Сблъсък на кораби около септември в Тихия океан.
• Светът ще бъде потресен от политически разстрел.
• В края на май, юни България ще бъде наградена за небивало постижение в полза на всички хора
• Археологическото лято ще е твърде емоционално и смайващо. Ще се открият доказателства за древността на траките пред елините. И веднъж завинаги ще спре коментарът чий е Орфей?! Историята на Европа и България ще се обърне на 180?. Древни тайни ще засияят на небосклона на българската история. Но предателство на известни учени археолози ще опорочи звездния миг на България.
• През май и септември България ще бъде потресена от истини скривани с години. Изобличения, изобличения!