Волен ме покори с философията си за живота, с разбиранията си, с познанията си във всички сфери. Той е една енциклопедия. Това призна жената до лидера на „Атака” Волен Сидеров – Деница Гаджева.
„Минали сме през абсолютно всичко – и вечери, и цветя. Такова отношение на мъж към жена никога не ми се е случвало, никога не съм изпитвала. За мен най-важното е, че той заявява, доказва и гарантира, че стои зад теб. Той е с теб във всичките ти начинания и те подкрепя”, каза Гаджева пред bTV.

Бившата депутатка разказа и как е съобщила на любимия си, че ще става татко. „Разбрах в редакцията. Волен беше на среща и аз го чаках. Обадих му се сигурно 100 пъти. Това беше един от най-хубавите моменти в живота ми. Когато разбра, той се разплака”, призна Гаджева.  

Тя бе категорична, че образът, който медиите са изградили на политика в последните 10 години, няма нищо общо с него. „Той е много добър баща. Когато обича, обича с цялото си сърце. Той е много добър”, каза тя. 

„Когато влязох да раждам, Волен беше с мен, спа една вечер в болницата. Той беше по-притеснен от мен, беше с един молитвеник. Цяла нощ стоя и се моли”, разказа още тя.  

„Не е в състояние да откаже нищо на Волен-младши. Измисля му уникални песни. Играят си, често излизат навън сами”.
„Искам да имам още деца”, призна Гаджева.