Кога да сложим киселото зеле, за да стане готово за Коледа
Може да се консумира под формата на салата или различни ястия
Дойде сезонът за приготвяне на киселото зеле. То е неизменна част от зимнината на българина. Консумацията му има множество ползи за здравето.
Богато е на витамини и минерали, а пробиотичните бактерии в него повишат имунната система.
С този малък трик киселото зеле никога не се разваля
Редовната консумация на кисело зеле също така може да подобри храносмилането и микрофлората на стомашно-чревния тракт. Може да се консумира под формата на салата или различни ястия.
Няма нищо по-вкусно от домашно приготвените кисели зелки, затова в много български домове се подготвят и пълнят бидони. Много важно е кога да го сложим, за да стане готово за коледните празници. Ако е много студено, няма да ферментира, а ако е много топло – също няма да стане.
Вижте как да приготвите зелето така, че да стане готово за Коледа, на jenata.blitz.bg
Последвайте ни
На трети декември го слагаме и за коледа е готово .
Уникално лекарство, което взриви интернет: напълно безопасно е на всяка възраст и много подобро от виагра. С негова помощ ще имате силна и дълготрайна ерекция, много спeрма и повишена издръжливост, а също така лекува простатит, плешивост и помага за отслабване. Прочетете го сами: https://rb.gy/bt9kx
Съвет от мен: откажете се от пушенето на цигари. Белите дробове и портмонето ви ще са благодарни. Лично аз успях успешно да ги откажа с един специален продукт от натурални съставки: https://cutt.ly/otkaz