Оператор от испанска телевизия вероятно се е засрамил след като фокусира камерата си върху гърдите на участничка в тв шоу, предавано на живо, пише ""Дейли Мейл". Патрисия Мартинез се състезаваше в испанската версия на Splash! Mira quien salta - тв игра, свързана с гмуркане, в която известни личности са подготвяни от треньори преди да се изправят един срещу друг в студиото.
Представянето на испанката е било отлично и тя очаквала своята евентуална висока оценка от съдиите. През това време, обаче, операторът на предаването, явно заинтригуван от фигурата на Мартинез, насочва камерата да снима от близък план пищния й бюст, закрит единствено от бански костюм с дълбоко деколте. Той почти изцяло игнорира лицето на участничката, докато тя очаква емоционално оценката си и се фокусира върху гърдите й.Патрисия Мартинез пък през това време изстисква водата от дългата си коса като привлича още повече вниманието върху бюста си.

Но въпреки своеобразния гаф на оператора, испанката е достатъчно щастлива от оценката си и изпраща въздушна целувка на съдиите.

Превод и редакция: БЛИЦ