Английската моделка Кандис Колиер призна, че животът й е съсипан, след като бившият й приятел е разпратил нейни "снимки за възрастни" на семейството й, приятели и колеги.
Доктор Кристофър Спиърман, професионален треньор и мъжки модел, публикувал онлайн снимки, на бившата си приятелка, докато прави секс него, пише "The Sun". 



Кандис коментира след произнесената в съда оправдателна присъда: "Смятам, че полицията и властите трябва да вземат порното за отмъщение много по-сериозно. Не мога да ви опиша как повлия случилото се на живота ми.
 


Бях толкова унизена, останах без дъх, не исках да напускам къщата си, защото си мислях как хората на улицата ще ме разпознаят. Изгубих работата си и не смеех да погледна семейството си в очите. Преди съм се снимала за еротични издания, но личните снимки са нещо много по-различно от професионалните сесии. Сега се опитвам да продължа напред, но знам, че ще е много трудно."



Двамата фитнес маниаци на по 27 години се срещнали в залата и започнали да излизат четири месеца по-късно. Но след два месеца Кандис се притеснила, че Спиърман е прекалено обсебващ и го оставила."







И той пуснал порнографските снимки за отмъщение. Въпреки че вината му е била доказана, съдът го оправда напълно.









Превод: БЛИЦ