Българските закони са либерални до самозабрава. Особено тези за политическите партии. Как иначе да си обясним, че българският Сорос Иван Костов все още ползва думата България в корпоративната си шайка Демократи за силна България, а един от учениците му Христо Иванов я тропоса за емблема на трупата си "Дай България".
Позорно е именно човекът, извършил най-срамната приватизация в Европа да продължава да изнасилва България в абревиатурата на кликата си. Вместо да е в затвора за това, че раздаде най-доходоносните български предприятия на Славчо Христов и останалите си ортаци, Костов продължава да играе ролята на сив кардинал и да разпарчетосва политическото пространство на малки хапки.

Учениците му Радан, Трайчо и Христо попиват всяка дума на Мургавия ментор от "Драгалевци", а след това заливат общественото пространство с характерната му злъч.
Юлия Берберян е готова за активация в полза на Костов


За има няма 10 години "Агнешките главички" така отровиха политическата среда, че буквално я изпепелиха.

Сега отпред са галените деца на червената номенклатура Христо Иванов, Кристиан Таков и Юлия Берберян. И си ползват България, както я ползваха в неделечното минало, когато родината ни обсипа техните родители с блага и слава.
Кристиан Таков е моторът на новия проект на "Агнешките главички"

Крайно време е законодателят да ограничи безразборното ползване на думата България за корпоративни цели.

В противен случай нищо чудно някой ден да осъмнем с агнешка главичка, вместо с лъв в държавния герб!

Ивайло КРАЧУНОВ