Клюките около любовния живот на Преслава са ежедневие. Последната такава отново я свърза с актьора Станимир Гъмов. Певицата споделила пред приятелки, че има силни чувства към него, но се страхувала от медийния шум. Въпреки това двамата скоро ще отпътуват до столицата на любовта – Париж, пише ХотАрена, позовавайки се на читател, станал свидетел на разговора.
Ето какво пише мъжът: (публикуваме писмото без редакторска намеса):

"Бях случайно до Преслава и нейна приятелка и чух какво си говорят. Мисля, че и на вас ще е интересно да разберете. "Липсваше ми онова чувство мъж да ме прегръща. Добре, че беше тоя формат, та го намерих Гъмов. Засега го даваме приятели, ама не може вечно да се правим. Искам да си изляза с него и нищо да не ми казват. Ся нали знаеш как ще почнат да обсъждат в жълтата медия как има караници, раздели. Аман вече от раздели, бе! По принцип не ме интересува какво пишат. Не знам какво да правим. Ще го измислим, както и да е. Нали ни е яко, другото го остави на младите", разкри певицата, отново проявила чувството си за хумор. В шеги и смях мина разговора, докато отново не се подхвана темата за Станимир. Преслава сподели: 

"Нали знаеш, че идвa мoмeнт, в ĸoйтo чoвeĸ ocъзнaвa, чe ĸoлĸoтo и пapи дa имaш, cлaвa и нapoднa любoв, тe нe мoгaт дa тe cтoплят нoщeм и дa ce oблeгнeш нa тяx, ĸoгaтo ти ce плaчe. Трябваше по-рано да намеря човека. Пак да не казвам голяма дума, де. Обичаме се, спор няма, ама... Как ще излезе? Оная Преслава лъже, че са само приятели, а спи с него! Нещо от тоя род ще напишат. Дето викам аз, вече виждам заглавията." 

Това беше част от разговора, напълно неподправен, написан по начина, по който е изговорен. Освен това Преслава се похвали, че е получила мил подарък от феновете си – чудесно куче, а от Гъмов подаръкът е пътуване до Париж, където двамата ще се насладят на любовта си далеч от любопитни погледи и клюки", пише в писмото.