Мъжът на скандалната Мисис България Анита Мейзер е починал от глупост и самонадеяност, присъщи за това семейство, заявява участник в разследването на случая, цитиран от в. „168 часа“.
Всичко, огласено до момента сочи, че до смъртта на Николай Димов се е стигнало след абсолютно безотговорно отношение отстрана на самия Димов и на жена му и без да има умисъл.

„Трудно е да си го представиш, но наистина хора умират от глупост и от липса на елементарния инстинкт за самосъхранение“, коментира участникът в разследването.

Според самата Анита в нощта срещу 13 август мъжът ѝ решил да демонстрира силата си като къса свински опашки само със силата на мускулите си. Казал на жена си да пристегне ръцете краката и врата му с пластмасовите каишки.

Мейзер твърди, че идеята била тя само да снима.

Мъжът ѝ лесно скъсал свинските опашки на ръцете и краката му и накарал Анита да сложи две на врата му.

Самият Николай на два пъти я призовал да пристяга повече. Докато мъжът ѝ се мъчел да скъса пластмасовите каишки, Анита Мейзер отишла на пазар. Когато се върнала, тя видяла, че Николай е мъртъв и започнала да удря и блъска тялото.

Според полицаите, дошли на място, бившата Мисис България повече се притеснявала какво ще кажат хората, отколкото от факта, че съпругът ѝ е починал.

Анита Мейзер е обвинена за убийството на съпруга си Николай Димов на 13 срещу 14 август и за предлагане на подкуп на длъжностно лице. Във вторник, 23 август, Апелативният съд във Варна реши да я остави за постоянно в ареста. 

Нейната версия е, че 40-годишният Димов тренирал за шоу и за целта затягал свински опашки на врата, ръцете и краката си, които трябвал да скъса с мускулите си. Във фаталната съботна нощ - 13 август обаче, така се задушил. По-рано обикаляше версията за груба сексуална игра, при която се постига повече удоволствие, ако се притиска гърлото. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ ЗА ДЕЛОТО СРЕЩУ АНИТА МЕЙЗЕР!