Страшни коментари са написали под една от снимките, на която красивата Милена Динова и годеникът й Иван Рангелов се целуват пред коледната елха, приятелите й. Това установи проверка на БЛИЦ.
„Не е трябвало изобщо да живее с него или с другиго в тези „момински” години, има си време за всичко”, смята потребител с името Вяра Надежда.

Asita Asya пък споделя „ Изрод! Бих го мъчила всеки ден докато не умре! Този заслужава да бъде убит от собствената си майка или баща! Рангелови!”.

Апостол Григоров е в потрес: „Ако имам пистолет с кеф го бих застрелял такъв боклук, не заслужава да живее, прилича ми на някаква мутра от ВИС 2”.  

И още, и още коментари, със закани и съболезнования. Хората не могат да приемат и не разбират зверството, извършено от Илиян Рангелов.

„Лека й пръст, нека почива в мир и дано да има справедливост. Знам каква е болката на близките, и ние също преживяхме такава болка и трагедия. Поклон”, пише Мима Василева.

„Почивай в мир, красива девойко! Дано справедливостта възтържествува! Изрод, не заслужава да живее и минута повече!”, гневна е и Илияна Иванова. 
 

БЛИЦ припомня, че два дни след Колева в пловдивското село Куртово Конаре бе открит трупа на 26-годишната красавица Мария Динова. На 30 метра от дома на годеника й, момичето бе намерено бездиханно, ликвидирано с един удар с нож в сърцето.

За по-малко от 24 часа пловдивските ченгета установиха, че убиецът е любимият на Милена-Илиян Рангелов. Причината: Дива, патологична, но необоснована ревност. Сега девойката е в гробищата, а годеникът за постоянно в ареста. Вчера по време на мярката му за неотклонение в съда в Пловдив стана ясно, че той се е  опитал да се самоубие, като пререже вените си. 

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!