Новата първа дама на България претърпя сериозна промяна от появата й в изборната нощ до встъпването в длъжност на съпругът й като президент на България. Десислава Генчева, вече Радева, събра доста интересни коментари с първата си визия.Когато Румен Радев положи клетка като президент пред Народното събрания тя бе с безупречна визия.
 


Днес първата дама също събра погледите. Въпреки, че студеното време не й позволи да блесне в по-шикозен тоалет, тя заложи на традиционно тъмно синьо зимно палто.Мнозина обсъдиха това, че е била с тъмни очила на церемонията. Това обаче се дължи на специалните й диоптрични стъкла, които потъмняват при силна дневна светлина.
Визията на новоизбрания президент днес също бе тема на разговор. При церемонията по встъпване в длъжност като главнокомандващ, когато той трябваше да приеме строя на почетния караул бе интересен момент в биографията му. Това се дължи, на факта, че за първи път генерал Радев го прави с цивилни дрехи - черен костюм, а не както го е правил до момента с униформа. Въпреки, че новата ни първа дама извървя голям път в модната си визия, то тя едва ли ще успее да засенчи "колежката" си от САЩ. Припомняме, че Мелания Тръмп - съпругата на новия президент на Америка, събра погледите на всички с тоалетите си на "Ралф Лорен" и "Рийм Акра".