Мафията е оплела клетата ни майка България като черен октопод! От вчера Галиче трепери. Един от най-известните български бабаити Ценко Чоков и неговия син Мартин са на свобода. Нищо че са обвинени в рекет и побои, нищо че са разплакали десетки български майки и бащи.
Баща и син Чокови са доволни. Съдиите от второинстанционния апелативен съд Даниела Росенова и Даниела Врачева върнаха усмивките на главорезите.

Както медията ни разкри първа още вчера, съдия Росенова се е водила в годишен отпуск, когато се е теглило случайното разпределение на съдебния казус, но после се е вмъкнала в делото при адашката си Врачева (виж подробности в Още по темата).

Двете съдии не са се трогнали нито от колегата им Димчо Георгиев, който не е бил съгласен с освобождаването на Чокови, нито от първоинстанционния спецсъд.

И след цялото това безобразие, Росенова кандидатства за един от най-важните постове в съдебната власт - административен ръководител на Апелативния специализиран съд. Съдията явно е готова да гази през труповете на колегите си, за да се изкачи в йерархията. За нея денонощните усилия на колегата й от Апелативната спецпрокуратура Даниела Попова и безстрашния й екип не означават нищо.

Важното е Росенова да е на върха в правораздавателната система. Евентуална нейна победа със сигурност ще зарадва Ценко и компания.
 
Физиономията на Ценко сякаш казва всичко


Ухилените им мутри ще продължават да триумфират редом до тези на Митьо Очите, Йоско Костинбродския и останалата измет, която е на свобода.

Те ще продължават да ни се надсмиват нагло от бронираните си кортежите и ще стряскат обикновените хора. Същите тези, клети данъкоплатци, които плащат заплатите на Росенова и Врачева. А дали те са само на държавна заплата? Или бачкат на принципа: "Черпете ме, не ме жалете".

Честито, братя българи - вече няма спор, че мафията превзема родината ни.

Ивайло КРАЧУНОВ

 
Наркобосът Митьо Очите отдавна е свободен гражданин