Попълнете търсена ключова дума или фраза

Електронният регистър на новите сортове и породи животни вече е в реална среда

https://blitz.bg/ikonomika/elektronniyat-registr-na-novite-sortove-i-porodi-zhivotni-veche-e-v-realna-sreda_news631215.html Blitz.bg София, България 05 Окт. 2018, 18:46 222 прочита 0 коментара
От Патентното ведомство съобщиха, че след успешната реализация на миграционните дейности и електронизацията на работните процеси, от днес е разширено портфолиото на електронния регистър www.portal.bpo.bg, където в активен режим вече е възможен директен свободен достъп до информация от Регистъра на новите сортове растения и породи животни, поддържан от ведомството.

Услугата осигурява свободен достъп до информация по публикувани в Официалния бюлетин нови сортове растения и породи животни.

Вярваме, че с реализацията сме дали възможност както за бърза и навременна информираност на потребителите за конкретни обекти, така и за извършване на комбинирани търсения по избрани критерии, посочват от ведомството. 
 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам