Израелски туристи са станали жертва на агресивно поведение от страна на хотелиер в курорта Слънчев бряг. Чужденците са били изгонени от хотела с ритници.

Гласност на скандалната случка даде израелската телевизия "Канал 2". Медията излъчи кадри от инцидента, заснети с телефон. Видео бе разпространено и във Фейсбук.

Първо в БЛИЦ! Бесен скандал на Слънчев бряг! Бизнесмен наплю рускиня, защото "ненавижда Русия" (ВИДЕО)

На кадрите се вижда как млад мъж се опитва да изгони група жени и деца от фоайето на хотела, като първоначално ги подбутва, впоследствие посяга с крак към телефона в ръцете на посетителка, и ругае.При опита му да нанесе удар, мъжът се подхлъзва и пада на земята. Чужденките неколкократно го предупреждават да не ги докосва, но се стига до изземане на телефон, с който свидетелка снима случващото се. 

Туристите твърдят, че са резервирали предварително стая за двама възрастни и две деца. При пристигането в хотела се е оказало, че стаята им е заета. Управителите са поискали да ги настанят в друг хотел, но туристите са отказали. Впоследствие се е стигнало до вербален и физически сблъсък.

Управителят на хотела твърди, че към него също е упражнено насилие.

 ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ