Самият Бойко Борисов преди време се пошегува, че у нас има две партии ГЕРБ и МГЕРБ. Затова те отвориха листите за своите младежи, а голяма заслуга затова има Кирил Петков, който обвини за публикации в мрежата и снимки с цените на горивата "лъвчетата" на Борисов.

Как изглежда лидерът на ГЕРБ в очите на младите в партията? Цяла София е залята с билборди платени от Продължаваме промяната с аранжираните шкафчета от спалнята на Бойко Борисов, когато бе премиер.

Пред БЛИЦ TV кандидатът за депутат Николай Алгафари обясни, че това поведение на ПП издава, че разликата между двете партии е голяма, а битката е с ясен победител.

"Черният ПР в тази кампания е продукт на Продължаваме Промяната и техния екип. Те говорят срещу ГЕРБ, защото до там им стигат силите - да опетниш другия, а не да покажеш колко си по- добър. Усетиха че са загубили битката и загърбиха спортменството" - разобличи ги младежът на ГЕРБ.

Това, което подсказва, че ГЕРБ ще бъдат първа политическа сила е, че Бойко Рашков не е вътрешен министър, а обвиненията, че партията на Борисов купува гласове, не получиха доказателства - информира той.

Така Николай Алгафари върна лентата назад, когато цялата държавна машина беше впрегната срещу Бойко Борисов и партията му от Продължаваме промяната.

Той обясни и защо няма лидерски дебат, който обществото очаква. А поканата на Кирил Петков към Борисов увиснала, защото е борба за гласове, а не дебат по политики.

" Как да излизе Бойко Борисов на дебат с някой, който иска да го арестува? ПП са отчаяни. За тях всеки глас е важен, но дългата ръка на закона ще ги застигне и тогава ще им лъснат игрите".

Николай Алгафари се обърна към младите хора, които помнят управлението на Бойко Борисов и престоя в политиката на Кирил Петков и Асен Василев - кога им беше по- добре? - запита ги той.

В момента Бойко Борисов, който има опит в правенето на бюджети сам е пред дилема " два къси края как да се вържат", за да има средства по време на кризата. Експертите в ГЕРБ и младежите денонощно анализират данни как това да не ни се отрази болезнено - уточни Николай Алгафари пред БЛИЦ TV.

Той е на позиция, че Бойко Борисов изобщо не трябва да мисли за пенсиониране, защото гербаджиите няма да го позволят и хвърли голямата новина, че МГЕРБ ще излязат на протест, ако лидерът им не е във властта.

Разговорите с Борисов и младежите започват със съвети, преминават в политика и футбол. А Николай Алгафари добавя, че няма забранени теми, а най - интересни са, когато преминат в истории с Меркел, Тръмп, Камерън и балканските лидери.

"За него това е един обикновен вторник - ежедневие. Не съм ги виждал световните лидери на живо, затова ми е интересно, когато Борисов вади факти от тях".

Николай с ръка на сърцето винаги ще бъде благодарен на баща си Нидал Алгафари, който и по време на кампанията му дава ПР съвети.

"Един маг никога не издава тайните си. Но баща ми казва винаги да сме сред хората, а не като ПП да правим очерняне на опонента" - заяви той в интервюто си за БЛИЦ TV.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук