Тялото на 21-годишна жена беше намерено в жилище на ул. “Мир” във Варна.
Сигналът е получен снощи към 19.20 часа във Второ РУМВР-Варна. На мястото са изпратени сформираният екип от Второ РУ, дежурна оперативна група, криминалисти, медицински екип и заместник окръжният прокурор.

Момичето е намерено мъртво в апартамента на приятеля, който учел в Англия. Радостина била гола, само по бикини. От извършения на място оглед са установени многобройни порезни рани по цялото тяло и лицето на починалата.

Убитата Радостина Евтимова е била студентка в Икономическия университет във Варна. Младата жена била прикована с белезници към леглото, разказаха съседи. Информацията обаче не беше потвърдена от полицията. Момичето излязло на дискотека в четвъртък вечер и не се е прибрало, а на следващия ден не отговаряла на мобилния си телефон.

От извършените оперативно-издирвателна работа и процесуално-следствени действия е изяснено, че съпричастен към тежкото криминално деяние е Г.Ц. /21 г./, който е задържан за 24 часа във Второ РУМВР. Става дума за Георги Цветанов, син на общинския съветник и лидер на СДС-Варна Цанко Цветанов. 

 Иззети са доказателства. Продължава работата за изясняване на обстоятелствата по случая. /БЛИЦ