Появиха се нови брутални снимки от среднощната катастрофа край Русе. БЛИЦ припомня, че при нея един човек загина, а други двама бяха ранени. Инцидентът стана  на пътя Русе-Силистра, станала около 20,40 часа в участъка между село Сандрово и град Сливо поле.  

Катастрофата е станала на прав участък, където челно са се сблъскали две BMW-та, едното от тях с разградска регистрация, информира "Русе Медиа", от където публикуваха и снимки от инцидента.

При сблъсъка едната кола се е запалила и разцепила на две. Загинал е един от водачите, а другият, заедно с една жена, са откарани в болница в Русе с множество травми. 

Пострадал е и трети автомобил - "Мерцедес", ударен от летящите наоколо части, но при него има само материални щети. Шофьорът му Яшар Сюлейман разказа, че не е видял удара, но в последния миг зърнал лежащ на платното човек.

За да не го удари свил рязко вляво и връхлетял върху откъсната джанта с амортисьор от едната кола. В резултат спукал картер и счупил бронята си.
 
"Едната кола се е сцепила на две - предната част горя, задницата му ей тук седи", каза Яшар и добави, че пострадалите били млади хора.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!